Οι δηλώσεις παικτών και προπονητών στην Συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα της Ελπίδας Αμπελοκήπων με τον ΠΑΟΚ:

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας δήλωσε:
«Καταρχάς μπράβο στην Ελπίδα, τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους. Εμείς έχουμε ένα θέμα στο σέρβις και στην πρώτη μπάλα. Ήμασταν καλύτεροι σήμερα στο μπλοκ και στην άμυνα. Έχουμε ένα θέμα στην τεχνική και πρέπει να το βελτιώσουμε. Ελπίζω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος».


Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε: «Η Ελπίδα έκανε ένα καλό παιχνίδι και της αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς από την πλευρά μας δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε και χάσαμε κάποιους πόντους. Συνεχίζουμε τη δουλειά και ελπίζουμε να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια».

Ο προπονητής της Ελπίδας Σπύρος Γκολίτσης ανέφερε: «Καλά τα “μπράβο” και η καλή εμφάνιση και το κερδισμένο σετ, αλλά από βαθμούς μηδέν. Θα προτιμούσαμε να είχαμε πάρει κάποιους βαθμούς στην έδρα μας και σήμερα να χάναμε με 3-0. Αξίζει πάντως ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, γιατί ήταν μαχητικοί σήμερα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε νεκρά διαστήματα που μας στοίχισαν στα προηγούμενα ματς, με τον Παμβοχαϊκό και τον Ηρακλή. Σήμερα, απέναντι σ’ έναν πολύ πιο δυνατό αντίπαλο, δεν συνέβη αυτό. Παίξαμε πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια, εκτός των άλλων επειδή κατεβήκαμε χωρίς άγχος. Τα περισσότερα παιδιά της ομάδας είναι σε νεαρή ηλικία και τώρα ξεκινάνε την παρουσία τους στη Volley League και χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε και μπορούμε να πάρουμε βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια, αν και αυτό που έχει περισσότερη σημασία έχει να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι στα παιχνίδια των πλέι άουτ -εφόσον δεν μπορέσουμε να τα αποφύγουμε- τα οποία θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ, εμείς πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά στην έδρα μας, στο οποίο εάν επαναλάβουμε μία ανάλογη εμφάνιση θα έχουμε αρκετές πιθανότητες να κερδίσουμε».

Ο Κώστας Καπετανίδης της Ελπίδας και πρώην του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που γύρισα στο Παλατάκι σήμερα. Δείξαμε μαχητικότητα και βελτίωση σε πολλά κομμάτια. Από αγώνα σε αγώνα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Είμαστε μία ομάδα με νέους παίκτες στην πλειοψηφία τους και δείχνουμε έναν καλό χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι καλή χρονιά και καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».