Με τους καλύτερους οιωνούς ταξίδεψαν οι Γυναίκες της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την Αλεξανδρούπολη, όπου το Σάββατο (09/11) πανηγύρισαν την τέταρτη φετινή νίκη τους στην Α2 Κατηγορία, αφού πριν την αναχώρηση επισκέφθηκαν το “7 Hill Coffee & Store” (Ελευθερίας 51, Αμπελόκηποι), που αποτελεί Χορηγό του συλλόγου.

Τα κορίτσια της Ελπίδας δέχθηκαν τις ευχές του ιδιοκτήτη Άκη Ζοϊόγλου και πήραν ενέργεια μέσα από την επίσκεψή τους στο “7 Hill Coffee & Store”, το οποίο ξεχωρίζει για τον ποιοτικό καφέ και την όμορφη ατμόσφαιρά του, όπως βέβαια και για το γεγονός ότι βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της ομάδας μας!

Επιπλέον, κατά τη διαδρομή προς την ακριτική πόλη, η αποστολή της Ελπίδας βρήκε την ευκαιρία για μία στάση στο φιλόξενο κατάστημα της Χρυσανθίδης ΑΒΕΕ, στον κόμβο της Μουσθένης (34ο χλμ. Καβάλας-Θεσσαλονίκης), όπου μάλιστα οι αθλήτριές μας στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του καταστήματος μαζί με την ιδιοκτήτρια.

Με τόση συσσωρευμένη θετική ενέργεια, το αποτέλεσμα στην Αλεξανδρούπολη δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον θρίαμβο με 3-0 σετ επί της τοπικής Νίκης!


Στιγμιότυπα από την επίσκεψη της γυναικείας ομάδας στο “7 Hill Coffee & Store”:



 

Στιγμιότυπα από την στάση της ομάδας στο κατάστημα της Χρυσανθίδης ΑΒΕΕ στη Μουσθένη: