Η παρουσία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων έδωσε ξεχωριστό χρώμα στο τουρνουά των ακαδημιών του συλλόγου, που διοργανώθηκε το πρωί της Κυριακής (20/10) στο κλειστό γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» και περιλάμβανε φιλικές αναμετρήσεις ανάμεσα στις μικρές αθλήτριες της Ελπίδας και τις αντίστοιχες του ΑΣ Μακεδονικός.

Στο τουρνουά συμμετείχαν κορίτσια των προαγωνιστικών κατηγοριών, γεννημένα από το 2008 έως το 2011, χωρισμένα σε τρεις επιμέρους κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδό τους.

Όλες οι εκκολαπτόμενες αθλήτριες έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό και η χαρά τους έγινε ακόμα εντονότερη όταν στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν μαζί τους οι παίκτες τανδρικής μας ομάδας, οι οποίοι φέτος θα εκπροσωπήσουν την Ελπίδα Αμπελοκήπων για πρώτη φορά στη
Volleyleague.

Ο ΑΣ Ελπίς ευχαριστεί θερμά τον ΑΣ Μακεδονικός για την συμμετοχή του στο τουρνουά ακαδημιών, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ασφαλώς θα επαναληφθεί στο μέλλον.

Βίντεο από την ταυτόχρονη παρουσία των αθλητριών των ακαδημιών και των παικτών της ανδρικής ομάδας στον αγωνιστικό χώρο:



Στιγμιότυπα από το τουρνουά των ακαδημιών και τις αναμνηστικές φωτογραφίες με την ανδρική ομάδα της Ελπίδας: