Την 4η θέση κατέλαβε η Ελπίδα Αμπελοκήπων στο διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε ο Φίλιππος Βέροιας, έπειτα από την ήττα με 3-2 σετ από τη βουλγαρική Μάρεκ Ντούπνιτσα, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Δ.Α.Κ. Μακροχωρίου «Δημήτριος Βικέλας».

Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση έχασε το πρώτο σετ, κέρδισε τα επόμενα δύο, αλλά τελικά λύγισε στο τάι μπρέικ, σε μια ακόμη αναμέτρηση που βοήθησε στο «δέσιμο» του συνόλου ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

«Ήταν ένα πρώτο τεστ, απέναντι σε καλούς αντιπάλους. Μέσα από τα παιχνίδια θα αρχίσει η ομάδα μας να μοντάρεται καλύτερα, θα μάθουμε να λειτουργούμε ως ομάδα στην τακτική, στις περιστροφές, ενώ παράλληλα θα δοκιμάσουμε όλους τους παίκτες. Με την σταδιακή προσαρμογή του Ντιλέο, ο οποίος βρίσκεται μόλις δυο-τρεις μέρες μαζί μας, καθώς και την ένταξη του Γκόρτσανιουκ, που θα μπει στα άλματα από βδομάδα, θα είμαστε βελτιωμένοι. Ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα τέλη Οκτωβρίου και δουλεύουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση», τόνισε ο προπονητής της Ελπίδας, Σπύρος Γκολίτσης.

Το επόμενο φιλικό τεστ της ομάδας θα δοθεί στο Ε.Α.Κ. Αμπελοκήπων, το ερχόμενο Σάββατο (05/10) στις 18:00, με αντίπαλο την ΑΕ Κομοτηνής.



Τα σετ: 25-20, 21-25, 19-25, 25-19, 15-10.

ΜΑΡΕΚ ΝΤΟΥΠΝΙΤΣΑ (Βίκτορ Καραγκιόζοφ): Πέντσεφ, Στόικοφ, Γιορντάνοφ, Βλ. Ιβάνοφ (λ), Στάνκοφ, Κιρίλοφ (λ), Σβ. Ιβάνοφ, Γκεοργκίεφ, Πρεσπόφ, Χριστόσκοφ, Ντουσάκοφ, Αποστόλοφ, Νταμίνοφ, Ούνκοφ.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Σπύρος Γκολίτσης): Γαλιρόπουλος, Παπαδόπουλος, Ντιλέο, Επιτροπάκης, Χαριδήμου, Ποχάνης, Ιλουονί, Μανωλάκης, Μάρτσης, Καρακόλιας, Αντωνίου (λ), Σταυρίδης (λ).