Οι αθλητές και αθλήτριες της Ελπίδας Αμπελοκήπων ετοιμάζονται για μία νέα, συναρπαστική αγωνιστική χρονιά, με υψηλούς στόχους και μεγάλες προσδοκίες, που θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα με την υποστήριξη των φίλων της ομάδας!

Οι κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν 2019-2020 έχουν πλέον τεθεί σε κυκλοφορία και δίνουν στο φίλαθλο κοινό την ευκαιρία να επιβεβαιώσει έμπρακτα την «στήριξη διαρκείας» προς τον σύλλογό μας, ο οποίος πρόκειται φέτος να προσφέρει πρωτόγνωρες συγκινήσεις σε όλους!

Η ιστορική, πρώτη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της Ελπίδας στη
Volleyleague, σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου, στον οποίο περιμένουμε να έχουμε συμπαραστάτες όλους τους φιλάθλους και τους φορείς των Αμπελοκήπων, καθώς και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, μέσα από την απόκτηση μίας κάρτας διαρκείας, μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Α2 Εθνική Κατηγορία, καθώς και της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, που επίσης θα τιμήσουν τα χρώματα της Ελπίδας Αμπελοκήπων με τον καλύτερο τρόπο.

Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 διαχωρίζονται στις εξής κατηγορίες:


ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 50 €
Παροχές:
- Εντός έδρας αγώνες ομάδας Βόλεϊ Ανδρών στη Volleyleague
- Εντός έδρας αγώνες ομάδας Βόλεϊ Γυναικών στην Α2 Εθνική Κατηγορία
- Εντός έδρας αγώνες ομάδας Μπάσκετ Ανδρών στη Γ’ Εθνική Κατηγορία


ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 30 €
Παροχές:
- Εντός έδρας αγώνες ομάδας Βόλεϊ Γυναικών στην Α2 Εθνική Κατηγορία
- Εντός έδρας αγώνες ομάδας Μπάσκετ Ανδρών στη Γ’ Εθνική Κατηγορία

Οι κάρτες διαρκείας διατίθενται καθημερινά, από τα γραφεία του συλλόγου μας (διεύθυνση Μενελάου 3, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2310 748470 (Δευτέρα - Παρασκευή, ώρες 18:30-21:30).

Κλείστε θέση στην εξέδρα και δώστε δύναμη στον σύλλογό μας, ενόψει μίας αγωνιστικής χρονιάς με αυξημένες υποχρεώσεις, αλλά και με μοναδικές εμπειρίες!
Σας περιμένουμε όλους στο πλευρό μας, για να διαφημίσουμε μαζί σε ολόκληρη την Ελλάδα το φίλαθλο πνεύμα και τα ιδανικά που πρεσβεύει η Ελπίδα Αμπελοκήπων!