Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1st Easter Baskeball Camp που διοργάνωσε η ακαδημία Ελπίς Αμπελοκήπων BC στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ με την παρουσία των γονέων και φίλων του μπάσκετ ενώ οι υπεύθυνοι της ακαδημίας επιφύλαξαν και μια έκπληξη καθώς την δεύτερη μέρα του camp απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε στούς αθλητές ο καλαθοσφαιριστής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Θεόδωρος Ζάρας ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση του Τεχνικού Διευθυντή κ.Αστέριου Γκούμα και παραβρέθηκε στην κορυφαία μπασκετική εκδήλωση στούς Αμπελόκηπους .
 
Στο camp που διήρκεσε από 22/4 έως 23/4 συμμετείχαν πάνω από 40 παιδιά που έζησαν δύο ημέρες γεμάτες μπάσκετ.
 
Οι εκκολαπτόμενοι μπασκετμπολίστες είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουν υπό τις εντολές του επικεφαλής κόουτς κ.Σταύρο Γουναρίδη καθώς επίσης και ένα επιτελείο έμπειρων προπονητών και να πάρουν εικόνες από προπονήσεις υψηλού επιπέδου,που γίνονται από επαγγελματίες αθλητές του είδους.
Το πρόγραμμα ήταν χωρισμένο σε δυο μέρη που είχαν να κάνουν με στατικό ball handling, Ball handling & τελειώματα, πάσα, εκμάθηση σουτ, ξεμαρκαρίσματα, βασική στάση, και φυσική κατάσταση.
 
Το camp ολοκληρώθηκε με επιτυχία με δεκάδες παιδιά να φεύγουν με περισσότερες εμπειρίες και σίγουρα περισσότερα χαμόγελα.
 
Στη δεύτερη μέρα του camp & στην τελετή λήξης/Απονομών μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου,ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Σουσλόγλου Νικόλαος,ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ.Πάντσης Θωμάς και ο κ.Αντωνιάδης Σάκης εκπρόσωπος του χορηγού του basketball camp ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ε.ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ.
 
Να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης. Οι προπονητές Τάσος Μαυροκεφαλίδης,Γεροντίδης Μάκης,Μπίκης Παναγιώτης,ο φυσικοθεραπευτής Μάριος του ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΜΠΟΥΔΟΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ήταν δίπλα στα παιδιά και τις δύο μέρες, να ευχαριστήσουμε τα παιδιά από την εταιρεία NIKE που εθελοντικά βοήθησαν και τις δύο μέρες.
 
Θερμές ευχαριστίες στον Χορηγό μας το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ε.ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, το ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΜΠΟΥΔΟΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ,την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.