Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του 1ου BASKETBALL EASTER CAMP που διεξάγεται στους χώρους του ΕΑΚ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ και διοργανώνει η Ελπίς Αμπελοκήπων BC. 
 
Τα παιδιά με ενθουσιασμό ακολούθησαν το πρόγραμμα, που είχε ετοιμάσει η ομάδα προπονητών και περιελάβανε σταθμούς ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία στην οποία είχαν χωριστεί. 
 
Οι σταθμοί περιείχαν εκμάθηση βασικών στοιχείων μπάσκετ, αμυντικές και επιθετικές συνεργασίες,passing, ball handling, βελτίωση εκρηκτικότητας, reaction και ιδιοδεκτικότητας (Ιδιοδεκτικότητα είναι η αντίληψη αίσθησης της κίνησης του σώματος, η αίσθηση συνειδητοποίησης των μυών και η αντίληψη των λειτουργιών τους από το άτομο και εν γένει η γνώση του πού και με ποιόν τρόπο βρίσκεται το σώμα μας στο χώρο και με ποιόν τρόπο κινείται σε αυτόν). 
 
Ακολούθησε διάλλειμα και φαγητό ενώ στο δεύτερο μέρος τα παιδιά έκαναν ασκήσεις συνεργασίας και συμμετείχαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια παρακολούθησαν video και μίλησαν με την ψυχολόγο μας Μυρτώ Στάγκου! 
 
Το camp συνεχίζεται αύριο με την δεύτερη μέρα με τους τελικούς των διαγωνιστικών παιχνιδιών, ασκήσεις με έμφαση στο σουτ και τις βραβεύσεις! 
 
Αύριο θα μας τιμήσει με την παρουσία του ένας επαγγελματίας αθλητής του μπάσκετ έκπληξη!