Σε ένα  παιχνίδι που παρουσίασε ενδιαφέρον μετά το 3ο δεκάλεπτο η Ελπίδα κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Πυλαίας στο ΔΑΚ Πυλαίας με το σκορ του 60-71.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με πολύ λίγα επιτυχημένα σουτ και από τις δύο ομάδες με τα δύο δεκάλεπτα να μην παρουσιάζουν σημαντικές διαφορές, ενώ αμφότερες δεν κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ. Τόσο η επίθεση, όσο και η άμυνα των δύο πλευρών δεν ήταν αρκετά αποτελεσματικές.

Η τρίτη περίοδος δεν είχε μεγάλες αλλαγές από τις δύο προηγούμενες, αλλά οι ομάδες φάνηκαν πιο πιεστικές και η Ελπίδα κατόρθωσε να δημιουργήσει μια μικρή διαφορά.

Στο τελευταίο μέρος του αγώνα, η Ελπίδα έγινε ακόμη πιο πιεστική πετυχαίνοντας πολλά καλάθια, ενώ δημιούργησε και διαφορά 15 πόντων ανάμεσα στις δύο ομάδες κλειδώνοντας τη νίκη για έναν ακόμη αγώνα.

Δεκάλεπτα: 14-15, 30-30, 44-51, 60-71

Διαιτητές: Φουντζήλας, Ηλιόπουλος, Κάρμπα

Πυλαία (Πολυμένης): Μπάγκι 17 (2), Βούκα 8 (1), Χατζηνικολάου,. Φουρκιώτης 3, Πολυχρονιάδης, Πολυμένης 6, Παπαρισούλης Β., Νησιώτης 13,  Βουδούρης, Μαλιγκούρας, Καραγιάννης, Παπαρισούλης Α. 13 (2)

Ελπίδα (Γκούμας): Φωτόπουλος 6 Καδής 7,  Ζαγορίτης 16 (1), Δημάκης 1 Γκαντάλης, Λύτας 4, Τσιάτσος 23 (1), Μυλωνάς Ξηρόπουλος 8, Παπαδόπουλος, Ζαταγιάς 4, Χρηστίδης 2