Επιστροφή στην κορυφή για το ανδρικό της Ελπίδας, που επικράτησε του Πήγασου Πολίχνης με 3-1 (28-26, 20-25, 25-20, 25-18) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την Α2 ανδρών. Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και προσέφερε όμορφο θέαμα, ενώ με τη νίκη αυτή η Ελπίδα σκαρφάλωσε ξανά στην 1η θέση της βαθμολογίας και οδηγεί και πάλι την κούρσα στην Α2 ανδρών.

Στο πρώτο σετ η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε όμως να ισορροπήσει και να κερδίσει με 28-26.Ο Πήγασος αντέδρασε και κέρδισε το δεύτερο σετ και έκανε το 1-1, στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες ήταν μαζί μέχρι το 12 -12 εκεί όμως η ομάδα μας άρχισε να ανεβάζει στροφές και έτσι έκανε το 2-1 .

Το  3-1 έγινε με σχετικά εύκολο τρόπο αφού οι αθλητές μας επέβαλαν τον ρυθμό τους και έτσι πανυγήρισαν την νίκη μαζί με τους φίλους της ομάδας.

Επόμενος αντίπαλος ο Απόλλων στο Ι. Λεμονίδης.

Ελπίς (Γεωργιάδης): Επιτροπάκης, Παπαδόπουλος, Μάρτσης, Χαριδήμου, Όσσας, Καρακόλιας, Σταυρίδης (λ), Γκιρτζίκης, Γιαμακίδης, Γαληρόπουλος Ε.

Πήγασος (Αγγελής): Αλεξίου, Γεωργιάδης, Χρηστινίδης, Λινάρδος, Ποχάνης, Μιχελάκης, Τσιράκης (λ), Μπαρδούκας, Αντύπας, Μπατσάρας