Δυναμική η επιστροφή των Νεανίδων στο F4.

Ανανεωμένη και διψασμένη επιστρέφει η Ελπίδα. Τα κορίτσια δηλώνουν έτοιμα να παλέψουν για να περάσουν αυτή την μεγάλη δοκιμασία, που θα τους δώσει το κλειδί για την επόμενη. Όλος ο κόσμος της Ελπίδας ανυπομονεί να χειροκροτήσει αυτή την προσπάθεια.

Ο προπονητής Χρυσομαλλίδης Γιώργος δηλώνει "Συμμετέχουμε στα F4 εδώ και 7 χρόνια με απουσία μόνο ενός έτους. Αυτό δείχνει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά του Συλλόγου, Προπονητών και Παικτών . Το τμήμα των Νεανίδων είναι τρομερά δύσκολο λόγω της ηλικίας των παιδιών. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον παράγοντα σχολείο. Ας μην ξεχνάμε τα τριτάκια του Λυκείου που τρέχουν σαν παλαβά, τα πρωτοετή που μπαίνουν σε έναν καινούριο κόσμο και μέχρι να συνέλθουν θέλουν τον χρόνο τους, και έναν προπονητή που τα θέλει όλα δικά του. Παρ' όλες όμως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, κάθε μέρα είναι στην προπόνηση και προετοιμάζονται για αυτή την μεγάλη στιγμή. Ελπίζω και θα επιδιώξω να γίνουν παιχνίδια αντάξια της δυναμικής που έχει η διοργάνωση τα τελευταία χρόνια. Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας και ας κερδίσει ο καλύτερος" 

Η Αρχηγός της ομάδας Σουπιώνη Ιωάννα δηλώνει "Είμαστε πολύ χαρούμενες που καταφέραμε με τόσο κόπο να φτάσουμε σε αυτό το πλατύσκαλο του πρωταθλήματος. Έχουμε υποσχεθεί να τιμήσουμε και να ιδρώσουμε για αυτή την πράσινη φανέλα  που κρύβει μέσα της τόσο μεγάλη δύναμη. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε αυτό  που θέλουμε. Μεγάλη μας χαρά επίσης είναι που ένας τόσο μεγάλος αθλητής του Συλλόγου μας όπως ο Απόστολος Χαριτωνίδης θα βραβευθεί σε αυτή την διοργάνωση. Τον έβλεπα να παίζει μέσα στην Ελπίδα και πάντα τον Θαύμαζα. Η δύναμη με την οποία αντιμετώπιζε τις δύσκολες στιγμές και χωρίς να το καταλάβει, την πέρασε μέσα στην ομάδα. Για μένα ήταν ένα ίνδαλμα. Δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα πολύ να του χαρίσω μία ακόμη κούπα. Μακάρι να έρθουν όλα καλά και να το κάνουμε έργο. Καλή επιτυχία σε όλους"