Μετά από απουσία ενός χρόνου η Ελπίδα επιστρέφει στα Final Four των Νεανίδων, όπου θα πάρει μέρος για έκτη φορά τα τελευταία επτά χρόνια. Οι «πράσινες» πέρασαν με εντυπωσιακό τρόπο από τα Κύμινα, όπου κέρδισαν τους Μακεδόνες Αξιού ξανά με 3-0 και προκρίθηκαν με 2-0 νίκες.

Οι αθλήτριες του Γιώργου Χρυσομαλλίδη μπήκαν στον αγώνα αποφασισμένες να μην δώσουν δικαιώματα στις γηπεδούχες και ήταν εξαιρετικές στα δύο πρώτα σετ. Στο τρίτο οι Μακεδόνες αντέδρασαν αλλά η Ελπίδα δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο του αγώνα και θα έχει πλέον την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τέταρτο τίτλο της ιστορίας της και, κυρίως, ένα από τα τρία εισιτήρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Τα σετ: 11-25, 10-25, 20-25

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Οικονομίδης): Καλτσώνη, Παπαδοπούλου, Καραφυλίδου, Δορούκα, Ευθυμιάδου, Μπορμπόκη, Καμανά (λ) - Μελιγγάνη (λ), Ρίσκου, Παπάζη, Αντωνιάδου, Ηλιάδου.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Αθανασιάδου, Γκόλτσιου, Παπαδοπούλου, Σουπιώνη, Τ. Αρμουτσή, Ράντοβιτς, Ευγενίδου (λ) - Ιασωνίδου (λ), Πατίκα, Μ. Αρμουτσή, Λαζαρίδου, Λιούτα, Αμπεριάδου, Παπάζογλου.

* Τα αποτελέσματα των άλλων προημιτελικών: ΕΟΣ - Αρης 0-3 (0-2 νίκες), Πήγασος - Ν. Βότσης 0-3 (0-2), Αίας - ΠΑΟΚ 0-3 (0-2).

* Οι ημιτελικοί του Final Four: Αρης - ΠΑΟΚ, Ελπίς - Ν. Βότσης.