Με επεισοδιακό τρόπο έληξε ο εκτός έδρας αγώνας του ανδρικού τμήματος της Ελπίδας εναντίον του Κεραυνού Αγίου Παύλου, καθώς ο νικητής κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα και με διαφορά ενόν πόντου (77-78).

Με την έναρξη του αγώνα η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ για μερικούς πόντους, κατόρθωσε όμως να προσπεράσει την αντίπαλη ομάδα πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να πορεύονται μαζί στο σκορ.

Παρ' όλα αυτά, με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κεραυνός δημιούργησε πάλι σημαντική διαφορά στους πόντους και με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου οι αντίπαλοι βρέθηκαν 4 πόντους μπροστά. Το τέλος του αγώνα, όμως, δεν ήταν καθόλου αναμενόμενο καθώς οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες μετά από την εύστοχη εκτέλεση βολής της αντίπαλης ομάδας και με την Ελπίδα να κερδίζει, επίσης, στα τελευταία δευτερόλεπτα δύο βολές, ευστοχώντας στη δεύτερη και κλειδώνοντας τη νίκη.

Δεκάλεπτα: 16-20, 39-39, 61-57, 77-78

Διαιτητές: Φουντζηλας, Σελεβός, Μπαχτσεβανόπουλος

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Καρδομάτης): Παπαδόπουλος 10, Μασλαρινός 6 (2), Μουχτάρης- Ξυλογιάννης 2, Τουρσουτζιάν 2, Μόσχου 21 (6), Μπακιρτζής 9, Χατσατούραβ 5, Γιοσμάς 4, Δήμου 10 (2), Ζηκόπουλος, Παντελίδης, Μαυροματίδης.

ΕΛΠΙΣ (Γκούμας): Φωτόπουλος, Ζαγορίτης 5 (1), Δημάκης 5 (1), Γκαντάλης, Λύτας 17, Τσιάτσος 18, Μυλωνάς, Ξηρόπουλος 23, Παπαδόπουλος, Ζαταγιάς 2, Καδής 2, Χρηστίδης 6 (1).