H Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 20/8 αρχίζουν οι εγγραφές στις ακαδημίες του μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι επιθυμούν να εγγραφούν για πρώτη φορά ή ανήκουν ήδη στα τμήματα της ακαδημίας, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2310 748470 από Δευτέρα έως Παρασκευή (19.00 - 21.00) & 6999265603, 6932132614 ή να προσέρχονται στα γραφεία του συλλόγου Μενελάου 3 - Αμπελόκηποι τις ίδιες μέρες και ώρες ή να επικοινωνήσουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στην ακαδημία μπάσκετ γίνονται δεκτά όλα τα παιδιά, από 5-16 ετών. Πρωταρχικός στόχος των ακαδημιών της Ελπίδας είναι να παρέχουν στους νέους αθλητές κάθε ευκαιρία έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να αναπτύσσονται τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Στα πλαίσια αυτής της αποστολής, το προπονητικό πρόγραμμα των ακαδημιών και οι παροχές που προσφέρονται στα παιδιά έχουν ως στόχο να κάνουν το μπάσκετ μια απολαυστική σωματική, κοινωνική και πνευματική εμπειρία για όλους τους αθλητές. Μέσα από τη διδασκαλία των βασικών στοιχείων του αθλήματος, τα παιδιά θα μάθουν να εργάζονται ως ομάδα σε ένα θετικό και ανοιχτό περιβάλλον ώστε να μπορέσουν να γίνουν όσο καλύτεροι μπορούν, τόσο ως αθλητές, όσο και ως νέοι άνθρωποι.

Υπεύθυνος για το προπονητικό πρόγραμμα των ακαδημιών είναι ο κ. Γουναρίδης Σταύρος. O κ. Γουναρίδης με την προπονητική ομάδα των ακαδημιών θα προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει, εκτός από την προπόνηση μπάσκετ, γνωριμία με την γυμναστική μέσα από τη συνεργασία με εξειδικευμένο γυμναστή, συνεργασία με διατροφολόγο για την υγιεινή διατροφή των παιδιών και συναντήσεις με ψυχολόγο για θέματα αθλητικής ψυχολογίας (διαχείριση ήττας/άγχους, συνεργασία κλπ).

ΠΑΡΟΧΕΣ

Ρουχισμός: Στα πλαίσια της εγγραφής για τη φετινή χρονιά, όλοι οι αθλητές του συλλόγου θα λάβουν ένα σετ προπόνησης (στολή df, t-shirt, τσάντα πλάτης). Η παραγγελία του ρουχισμού θα γίνει με την εγγραφή των παιδιών.

Προπονητικό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης

Μέτρηση και αξιολόγηση σωματικών ικανοτήτων

Παρακολούθηση από ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων

Καλοκαιρινό camp βελτίωσης

Ολιγομελή τμήματα

Ασφαλιστική Κάλυψη

Συμμετοχή σε Τουρνουά

* Οι νέες μειωμένες τιμές των ετήσιων συνδρομών για το έτος 2018-19 είναι:

- Γεννηθέντες 2011 ΕΩΣ 2004, για παλιές και νέες εγγραφές: 160€/Ετήσια -150€/Εφάπαξ. Για Αδέλφια: 280€/Ετήσια - 260€/Εφάπαξ.

- Εγγραφή με ένα φίλο/φίλη: επιπλέον έκπτωση 5% στην ετήσια συνδρομή.

- Δωρεά η ετήσια συνδρομή για αγόρια & κορίτσια γεννηθέντα το 2012.

- Γεννηθέντες το 2002 και 2003, για παλιές και νέες εγγραφές: 260€/Ετήσια - 240€/Εφάπαξ.

Για τις ώρες προπονήσεων θα υπάρξι ενημέρωση σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ιστοσελίδα του Συλλόγου (www.aselpis.gr) και το fb (Ελπίς Αμπελοκήπων BC).