Με ένα ακόμα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων και γνωριμίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων προς τους νεαρούς φίλους του αθλήματος με την καθοδήγηση του νέου επικεφαλή της κ.Σταύρου Γουναρίδη.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Σχολικό Γυμναστήριο της οδού Παπαφλέσσα (Πέμπτη 21/6 στις 8.15μμ & Τρίτη 26/6 στις 7.30μμ) και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως και το 2010.

Οι ανοιχτές αυτές προπονήσεις θα αποτελέσουν την γνωριμία των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών του συλλόγου μας με το νέο εξειδικευμένο προπονητικό team του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα το κάλεσμα νέων παιδιών για την ένταξή τους στην οικογένεια της Ελπίς Αμπελοκήπων, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας μας.

Ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Γουναρίδης και το υπόλοιπο προπονητικό team θα είναι παρόντες για να παρουσιάσουν από κοντά το νέο πρόγραμμα και να απαντήσουν σε όλα τα σχετικά ερωτήματα. Τις ίδιες ημερομηνίες θα πραγματοποιούνται και προεγγραφές για τις ακαδημίες μας για τους νέους αθλητές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 6932132614.