Πέντε χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία στον πάγκο της Ελπίδας Αμπελοκήπων, ο Γιώργος Γεωργιάδης επιστρέφει στο «Ι. Λεμονίδης» για να αναλάβει ξανά τις τύχες της ανδρικής ομάδας, αντικαθιστώντας τον πρώην συμπαίκτη του Γιώργο Καραβιδόπουλο. Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του στον Σύλλογο, με τον οποίο έχει συνδέσει το όνομά του.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, πρώην διεθνής αθλητής του ΠΑΟΚ ανέλαβε τα ανδρικά της τμήματα to 1997. Η δουλειά του απέδωσε καρπούς και το 2001 η Ελπίδα κατάκτησε το Κύπελλο Ανδρών της ΕΠΕΣΘ, ενώ το 2002 αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στην Α’ Κατηγορία Ανδρών και κέρδισε την άνοδό της στην Γ’ Εθνική.

Το 2003 ο Γιώργος αποχώρησε και αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Κυλίτση, αλλά επανήλθε στον σύλλογο στα μέσα της σεζόν 2012-13, αυτή τη φορά στα τμήματα γυναικών. Η επιστροφή του ήταν θριαμβευτική, αφού την ίδια σεζόν οδήγησε την γυναικεία ομάδα στον τίτλο της Α’ ΕΠΕΣΘ και την άνοδο στην Α2 Γυναικών, ενώ ανέδειξε και την ομάδα Κορασίδων Πρωταθλήτρια Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αποχώρησε από την ομάδα για προσωπικούς λόγους στο τέλος της ίδιας σεζόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος τεχνικός της ομάδας τόνισε: "Είμαι ευτυχής που επιστρέφω στην οικογένεια της Ελπίδας, την οποία αισθάνομαι και δική μου οικογένεια. Αισιοδοξώ ότι θα έχουμε μία καλή χρόνια και η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της".