Μεγάλες στιγμές έζησε την Κυριακή το «Ι. Λεμονίδης», καθώς η Ελπίδα νίκησε την Ενωση Ελασσόνας με 3-1 και προκρίθηκε στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων. Αυτή θα είναι η έκτη συμμετοχή στο Final Four τα τελευταία επτά χρόνια, αριθμός που δείχνει την κυριαρχία της ομάδας μας την τελευταία δεκαετία.

Παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων που γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο, του Δημάρχου Λάζαρου Κυρίζογλου και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Μανώλη Ιωαννίδη, οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν νευρικές και αγχωμένες. Στο τέταρτο σετ όμως, όπου κρινόταν πρόκριση, τα κορίτσια της Ελπίδας έδειξαν χαρακτήρα και αποφασιστικότητα και πήραν τη μεγάλη νίκη.

Τον άσο της Μαρίας Δριντσούδη, που έστειλε την ομάδα στα τελικά, ακολούθησαν μοναδικές σκηνές με έξαλλούς πανηγυρισμούς, δάκρυα χαράς και αποθέωση για τις νεαρές αθλήτριες και τον προπονητή Γιώργο Χρυσομαλλίδη. Μαζί με την Ελπίδα στο Final Four θα είναι ο Αρης, ο Ηρακλής Κηφισιάς και το Μαρκόπουλο.

Τα σετ: 25-9, 10-25, 25-17, 25-21

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Δριντσούδη, Ράντοβιτς, Αθανασιάδου, Σουπιώνη, Καλομοίρη, Χριστοδούλου, Θωμαΐδου (λ) - Ιασωνίδου (λ), Τσουμπέκη, Τάτση, Κιορπέογλου, Πυργιώτη, Γούση.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Παναγιώτου): Τσιγγέλη, Μπαλογιάννη, Χατζηβασίλη, Τσίμπα, Κορακίδη, Διβράνη, Σεβαστού (λ) - Γιαγκούλα (λ), Χονδροθύμιου, Καζαντζή, Τσιάτσικα, Γεωργιάδη.