Δεύτερη μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα των Παίδων και βαδίζει ολοταχώς προς την οκτάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Επειτα από θρίλερ δύο ωρών η Ελπίδα νίκησε τον ΑΟ Ορεστιάδας 3-2 και στον αγώνα του Σαββάτου (17.00) χρειάζεται νίκη επί του ΠΟ Μουδανιών για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο και να αντιμετωπίσει τον δεύτερο του Β’ ομίλου.

Το παιχνίδι πρόσφερε πολλές συγκινήσεις στον κόσμο που γέμισε το «Ι. Λεμονίδης» και χειροκρότησε τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών. Η Ελπίδα μπήκε με ορμή και κατάκτησε το πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια έκανε δύο… απόπειρες αυτοκτονίας, χάνοντας το δεύτερο σετ από 21-17 και το τρίτο από 17-12. Παρόλα αυτά οι νεαροί αθλητές του Βαλάντη Μαμάη έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και αφού ισοφάρισαν, κυριάρχησαν στο τάι μπρέικ.

Τα σετ: 25-23, 23-25, 19-25, 25-19, 25-8

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Γιαμακίδης, Σιμητός, Ρετζέπης, Σαλταφερίδης, Αθανασίου, Γιαμούκογλου, Πούλος (λ) - Μαγδαλιανίδης, Πέτρου.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Πασαλίδης): Παλλάκης, Εμαννουηλίδης, Κανταρίδης, Αντωνιάδης, Μποζίδης, Παπαναστασίου, Φιλιππίδης (λ) - Τσιρούδης, Σκαρλατίδης.

* Στον άλλον αγώνα ο ΠΟ Μουδανιών νίκησε την ΕΑ Λάρισας με 3-0, ενώ στον Εύοσμο ο Αίας νίκησε 3-0 τον Αριστοτέλη και ο Εβρος Σουφλίου επίσης με 3-0 την Πρέβεζα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ελπίς 5, Ορεστιάδα 4, ΠΟ Μουδανιών 3, ΕΑ Λάρισας 0.

* Το Σάββατο 5/5 η Ορεστιάδα αντιμετωπίζει την ΕΑ Λάρισας (15.00) και η Ελπίδα τον ΠΟ Μουδανιών (17.00).