Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο ο ετήσιος χορός της Ελπίδας Αμπελοκήπων στην αίθουσα "Νύμφες", που έδωσε την ευκαιρία σε αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και φίλους της ομάδας να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Σταυρίδης, ενώ την εκδήλωση τίμησε όπως πάντα με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, που στον δικό του χαιρετισμό εξήρε για μία ακόμη φορά την κοινωνική προσφορά της Ελπίδας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο σύλλογος τίμησε τις ομάδες Παίδων και Παμπαίδων του βόλεϊ για την κατάκτηση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων της ΕΠΕΣΘ, τους χορηγούς της Eυθύμιο Περδίκη (Επιχείρηση Εστίασης «Πάντερμος») και Κυριάκο Τσαλταπασίδη (Autotechnik), καθώς και τους αθλητές Δημήτρη Καρακόλια, Θανάση Σκλόπη, Αναστασία Κιόσια, Φωτεινή Παπαφωτίου, Πόπη Καραγιάννη, Ανδριάνα Ιασωνίδου, Ανδρομάχη Σκλόπη, Ελένη Σπανού και Αθανασία Καπούτση για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ. Τέλος, τιμήθηκε η οικογένεια Λευτέρη Σταμπουλή και Κωνσταντίνα Δροσοπούλου για την προσφορά της στον Σύλλογο.

Στον χορό παραβρέθηκαν επίσης με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Μανώλης Ιωαννίδης, Γαβριήλ Παναγιωτίδης, Βασίλης Μανωλόπουλος, Γιώργος Κατζικάς, Κυριάκος Κωνσταντίνου, ο γεν. γραμματέας της Δήμου Σάκης Παπαγεωργίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε Δράση» Γιώργος Κυριλλίδης, η δημοτική σύμβουλος Κική Ζωναρέλη, η Τοπική Σύμβουλος Ελευθερία Αντωνίου και εκπρόσωποι της ΕΚΑΣΘ και του ΣΥΔΠΕΒΕΘ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελπίδας Αμπελοκήπων ευχαριστεί όλους τους φίλους της που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και στέκονται αρρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου.