Σπουδαία νίκη αλλά με βαρύ τίμημα πέτυχε η Ελπίδα στην Καλαμαριά επί του Ν. Βότση, αφού έχασε την βασική της λίμπερο Ελένη Σουπιώνη. Η 22χρονη διεθνής αθλήτρια τραυματίστηκε σοβαρά στο τέλος του πρώτου σετ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με πρόβλημα στο γόνατο, αλλά το μέγεθος της ζημίας θα διαπιστωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Παρά το σοκ, την αρκετά μεγάλη διακοπή, αλλά και την απρόσμενη απώλεια του σετ (η Ελπίδα είχε προηγηθεί με 17-10), τα κορίτσια του Γιώργου Χρυσομαλλίδη ανέκαμψαν ψυχολογικά. Με την δεύτερη λίμπερο Πόπη Καραγιάννη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, οι «πράσινες» πέρασαν μπροστά με 2-1, ωστόσο στο τέταρτο σετ «πέταξαν» άλλον ένα βαθμό αφού προηγήθηκαν με 20-11 και δεν μπόρεσαν να το τελειώσουν.

Τελικά η νίκη ήρθε στο τάι μπρέικ και η Ελπίδα παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου, διατηρώντας πλεονέκτημα δύο βαθμών για την είσοδο στα Play Off ανόδου στην Pre League.

Τα σετ: 25-23, 17-25, 10-25, 26-24, 10-15

Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Δεληγιάννη): Σακαράκη, Τσουκαλά, Αντ. Θεοτή, Αντρ. Θεοτή, Τσιουκάρη, Γαϊτανίδου, Κανταρτζή (λ) - Παπαδοπούλου (λ), Κώστογλου, Αντωνιάδου, Λιούτα, Θωμαΐδου, Αντύπα, Φραγκουλίδου.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Παπάζογλου, Αποστολίδου, Παπαφωτίου, Ι. Σουπιώνη, Καρακατσιάνη, Ελ. Σουπιώνη (λ) - Καραγιάννη (λ), Αρμουτσή, Γκόλτσιου, Αθανασιάδου.

* Στον άλλον αγώνα του ομίλου: Νίκη Αλεξ. - Νέα Γενεά 3-2.

* Η επόμενη αγωνιστική (11/3): Ελπίς - Νέα Γενεά, Νίκη Αλεξ. - Ν. Βότσης.