Την τελευταία της «παράσταση» για την κανονική περίοδο έδωσε η ομάδα των Παίδων και νίκησε στο κατάμεστο «Ι. Λεμονίδης» τον Αίαντα με 3-0. Ετσι, πραγματοποιώντας την καλύτερη πορεία της ιστορίας της, προκρίθηκε πρώτη και αήττητη στο Final Four και μάλιστα χωρίς να χάσει ούτε σετ. Από την αρχή της σεζόν η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη μετρά 13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Το ντέρμπι κορυφής ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο για την Ελπίδα, αλλά ο Αίας αντέδρασε στο δεύτερο σετ. Κατάφερε μάλιστα να αποτρέψει τρία σετ μπολ των «πράσινων» (προηγήθηκαν 24-21) και να ισοφαρίσει, αλλά δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή. Η Ελπίδα έκανε το 2-0 και στη συνέχεια κατέκτησε εύκολα και το τρίτο σετ.

Τα σετ: 25-12, 30-28, 25-15

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Ρετζέπης, Τακματζίδης, Σιμητός, Σαλταφερίδης, Αθανασίου, Γιαμακίδης, Πούλος (λ) - Αντωνιάδης (λ), Μαγδαλιανίδης, Γιαμούκογλου, Χατζηνάκος, Παπουλίδης, Πέτρου.

ΑΙΑΣ (Σδραυκάκης): Ζλατίντσης, Ζαχαρόπουλος, Καλαγασίδης, Ν. Σδραυκάκης, Καραολάνης, Πεντίδης, Δρουμούζης (λ) - Τσαβδαρίδης (λ), Καμαριώτης, Γ. Σδραυκάκης, Αφεντουλίδης.

* Στους ημιτελικούς του Final Four θα παίζουν Ελπίς - ΠΟ Μουδανιών και Αίας - Πήγασος.