Αδοξο τέλος είχε και φέτος η προσπάθεια της Ελπίδας να πάει για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων. Οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν στον ημιτελικό του Final Four της ΕΠΕΣΘ, έχασαν δίκαια από τον Πήγασο με 3-0 και θα περιοριστούν για πέμπτη φορά στον μικρό τελικό.

Η Ελπίδα παρουσιάστηκε στο γήπεδο χωρίς καθαρό μυαλό και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει τον αντίπαλό της. Οσο περνούσε η ώρα ο Πήγασος ανέβαζε στροφές, έχοντας ως επιθετική αιχμή τον Καπετανίδη, ενώ στην απέναντι πλευρά τα λάθη ήταν συνεχόμενα. Η Ελπίδα είχε μία αναλαμπή στο ξεκίνημα του β’ σετ, όταν προηγήθηκε με 3-7, αλλά η ομάδα της Πολίχνης ανέκτησε αμέσως τον έλεγχο (8-7, 12-9).

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους φίλους του συλλόγου, γονείς, αθλητές και αθλήτριες που ήρθαν στη Μίκρα και ενίσχυσαν την προσπάθεια της ομάδας μέχρι το τέλος. Την Δευτέρα η Ελπίδα θα διεκδικήσει στο ΕΓ Μίκρας (18.00) το χάλκινο μετάλλιο με αντίπαλο τον Αρη, που ηττήθηκε από τον Ηρακλή στον άλλο ημιτελικό με 3-0.

Τα σετ: 25-19, 25-19, 25-19

ΠΗΓΑΣΟΣ (Μπρουκς): Καϊλής, Αϊβαλιώτης, Κοτζάι, Καπετανίδης, Εξηνταβελώνης, Μπούτος, Τζιάβρας (λ) - Μπαρδούκας.

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Επιτροπάκης, Καρακόλιας, Μουράτης, Γκιτέρσος, Γαληρόπουλος, Σκλόπης, Καλλέργης (λ) - Νικολαΐδης (λ), Σαλταφερίδης, Αθανασίου, Σιμητός.