Αποφασιστικής σημασίας νίκη, που εκτός απροόπτου της εξασφαλίζει την δεύτερη θέση στην πρώτη φάση της Α2, πέτυχε η ανδρική ομάδα επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-1. Εχοντας το μυαλό και στο Final Four των εφήβων, η Ελπίδα δεν ξεκίνησε καλά απόδοση και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Σταδιακά άρχισε να βελτιώνεται και μόνο μετά τα μέσα του τρίτου σετ άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή της, με αποτέλεσμα να φτάσει στο τρίποντο.

Για να μην εξαρτάται από άλλα αποτελέσματα, η Ελπίδα θα πρέπει να πάρει ένα βαθμό στην Αλεξανδρούπολη από την ΓΕΑ ώστε να κρατήσει την δεύτερη θέση. Η ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου εξακολουθεί να έχει την καλύτερη συγκομιδή από όλες τις ομάδες του ομίλου με 11 νίκες και δύο μόλις ήττες από τον πρωτοπόρο Αθλο.

Τα σετ: 23-25, 25-23, 25-23, 25-21

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Επιτροπάκης, Γαληρόπουλος, Μωρές, Χαριδήμου, Αντωνίου, Χατζηχριστάκης, Καλλέργης (λ) - Νικολαΐδης (λ), Καραβιδόπουλος, Γκιτέρσος, Παπαδόπουλος, Μουράτης, Καρακόλιας.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Τζανής): Αγγουράς, Γκιτζέκος, Αραμπατζής, Παπανικολάου, Κεσογλίδης, Μπανιώτης, Μποτούλης (λ) - Χατζηγώγος, Βανδώρος, Καλιανίδης.

* Τα άλλα αποτελέσματα: Αρης - Αθλος 0-3, ΑΕ Κομοτηνής - ΓΕΑ 3-1, ΑΟ Ορεστιάδας - ΑΟ Σερρών 3-2.

* Η τελευταία αγωνιστική: ΓΕΑ - Ελπίς, Απόλλων Καλ. - Αρης, ΑΟ Σερρών - ΑΕ Κομοτηνής, Αθλος - ΑΟ Ορεστιάδας.