Μετά την άτυχη παρένθεση της ήττας στη Ν. Βύσσα, η Ελπίδα επανήλθε στο «Ι. Λεμονίδης» κερδίζοντας 3-1 επί της Νίκης Αλεξανδρούπολης. Ετσι, μετά από τρεις αγώνες βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Α2 Γυναικών και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον χάρη στη συνεχή βελτίωση των νεαρών της αθλητριών.

Ο αγώνας έμοιαζε αρκετά με εκείνον της πρεμιέρας εναντίον του Βότση και παρά το γεγονός ότι έχασε το πρώτο σετ στο οποίο προηγούνταν συνεχώς, η Ελπίδα δεν πτοήθηκε. Παίρνοντας σημαντική βοήθεια από τον πάγκο (Παπάζογλου, Χυτίρογλου) και την 16χρονη Ιωάννα Σουπιώνη να αναδεικνύεται σε πρωταγωνίστρια του ματς, η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη ανέτρεψε την κατάσταση και κυριάρχησε μέχρι το τέλος.

Τα σετ: 22-25, 25-19, 25-19, 25-19

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Αποστολίδου, Αρμουτσή, Γκόλτσιου, Γκοβεδάρου, Καρακατσιάνη, Ελ. Σουπιώνη (λ) - Χυτίρογλου, Πανταζή, Ι. Σουπιώνη, Παπάζογλου.

ΝΙΚΗ (Ανδρεάδης): Χατζηνικολάου, Σιούγγαρη, Παρισάκη, Καρακύκλα, Νικολαΐδου, Καράμπαλη, Καλογεροπούλου (λ) - Δημητροπούλου, Παπάζογλου, Ζυγερίδου.

* Τα άλλα αποτελέσματα: Νέα Γενεά - Ν. Βότσης 3-2, ΑΟ Καβάλας - Ν. Βύσσα 1-3, Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών - Αρχέλαος 3-0.

* Η επόμενη αγωνιστική: Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών - Ελπίς (11/11), Νίκη Αλεξ. - ΑΟ Καβάλας, Ν. Βύσσα - Νέα Γενεά, Αρχέλαος - Ν. Βότσης.