Νίκη με αρκετό άγχος πήρε η ομάδα Κορασίδων στον δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα της με αντίπαλο τον Πήγασο. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη νίκησε με 3-0 στην Πολίχνη, αλλά χρειάστηκε να πετύχει μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο σετ.

Εκεί ο Πήγασος εκμεταλλεύτηκε την κακή υποδοχή της Ελπίδας και προηγήθηκε με 20-10, αλλά τα σερβίς της Σουπιώνη, σε συνδυασμό με τις πέντε αλλαγές στην αρχική επτάδα, μείωσαν τη διαφορά (20-16). Οι γηπεδούχες ξέφυγαν και πάλι (22-16), αλλά πρώτη η Ράντοβιτς και μετά η Αρμουτσή από τη γραμμή του σέρβις βοήθησαν τις «πράσινες» να φτάσουν στην ισοφάριση (23-23). Ο Πήγασος έχασε δύο σετ μπολ και η Ελπίδα έφτασε στο 2-0.

Στο τρίτο σετ ο Πήγασος προηγήθηκε με 15-11, αλλά με την Πυργιώτη στο σέρβις η Ελπίδα ισοφάρισε και πήρε τη νίκη. Το Σάββατο 21/10 οι «πράσινες» θα δώσουν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με τον Κεραυνό Αγ. Παύλου, που πιθανότατα θα κρίνει και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Τα σετ: 17-25, 25-27, 20-25

ΠΗΓΑΣΟΣ (Αναστασιάδης): Χατζηλάμπρου, Αναστασιάδου, Μαρκέτι, Θεοδωρίδου, Ιακωβίδου, Χατζηαναγνώστου, Βελέτη (λ) - Τρομάρα (λ).

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Αθανασιάδου, Χριστοδούλου, Αρμουτσή, Καλομοίρη, Σουπιώνη, Δριντσούδη, Ιασωνίδου (λ) - Τσουμπέκη (λ), Γούση, Ράντοβιτς, Πυργιώτη, Τάτση.

* Η Γ’ ομάδα Κορασίδων δεν τα κατάφερε στην Ευκαρπία, όπου προηγήθηκε αλλά έχασε από τον ΓΑΣ με 3-1 (24-26, 25-11, 25-21, 25-16). Ο Γιώργος Τεμελούδης χρησιμοποίησε τις Σιδηροπούλου, Ζεπειρίδου, Ν. Ιωσηφίδου, Γκαγκαβούζη, Λευκοθέα, Κουκούλη, Κούτση, Κ. Ιωσηφίδου, Καμπάνταη, Καλαϊτζίδου, Αντωνίου (λ), Παπαδοπούλου (λ).


Εκτός Συναγωνισμού: Ελπίς Β - Αχιλλέας Τριανδρίας 3-0


Εκτός Συναγωνισμού: ΓΑΣ Ευκαρπίας - Ελπίς Γ 3-1