Για την Αθήνα αναχώρησε σήμερα το πρωί η ομάδα Κορασίδων της Ελπίδας προκειμένου να πάρει μέρος στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξάγονται από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή στην Κηφισιά.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων είναι μία διοργάνωση που… ταιριάζει στην Ελπίδα, αφού ο Σύλλογος συμμετέχει σε αυτήν ανελλιπώς επί επτά συνεχόμενα χρόνια. Εχει κατακτήσει τρεις τίτλους (2013, 2014, 2015), μία δεύτερη θέση (2012), ενώ άλλες δύο φορές σταμάτησε στην οκτάδα (2011, 2016).

Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη έδειξε στην προημιτελική φάση της Καβάλας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και προκρίθηκε στο Final Four κερδίζοντας τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών (3-0), την ΕΑ Λάρισας (3-0), τον Ηρακλή Ιωαννίνων (3-1) και τους περυσινούς πρωταθλητές Μακεδόνες Αξιού (3-1). Σειρά έχουν τώρα ο Φοίβος Μελισσίων, ο Αρης και ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Τετάρτη και απόψε θα προπονηθεί στο Ζηρίνειο.

«Για μας είναι άλλη μια επιτυχημένη χρονιά, όπως συνηθίζεται τόσο χρόνια για την Ελπίδα, καθώς συμμετέχουμε σε ένα ακόμη φάιναλ φορ. Ο στόχος είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και φυσικά στην πρώτη θέση. Ολες οι ομάδες είναι καλές και δεν βρίσκονται τυχαία στο φάιναλ φορ. Ο Ηρακλής έχει ίσως ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά επαναλαμβάνω πως όλες οι ομάδες έχουν τις δικές τους πιθανότητες», δήλωσε ο τεχνικός της Ελπίδας.

Στην αποστολή βρίσκονται οι αθλήτριες Μάγδα Αμπεριάδου, Αννα Παπάζογλου, Γεωργία Γκόλτσιου, Μαρία Αρμουτσή, Τατιάνα Αρμουτσή, Στέλλα Ιασωνίδου, Δέσποινα Θωμαΐδου, Ιωάννα Σουπιώνη, Ευαγγελία Ταυλίκου, Ηλιάνα Γούση, Ευαγγελία Αθανασιάδου, Δήμητρα Λιούτα, Μαρία Δριντσούδη, Αγνή Ευγενίδου, Στέλλα Τάτση και Γεωργία Σπυρίδωνος.

* Το πρόγραμμα του Final Four:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/6
17.00 Ελπίς - Φοίβος Μελισσίων
19.00 Ηρακλής Κηφισιάς - Αρης
ΣΑΒΒΑΤΟ 24/6
17.00 Ηρακλής Κηφισιάς - Φοίβος Μελισσίων
19.00 Ελπίς - Αρης
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/6
15.00 Ελπίς - Ηρακλής Κηφισιάς
17.00 Φοίβος Μελισσίων - Αρης