Μάχη μέχρι τέλους έδωσε η ομάδα παίδων της Ελπίδας, στην τελευταία μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την οκτάδα αφού ηττήθηκε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-2.

Οι Εβρίτες, που χρειαζόταν ένα σετ για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση του ομίλου, προηγήθηκαν με 2-0. Στη συνέχεια οι παίκτες της Ελπίδας άρχισαν να ανεβάζουν στροφές, έφτασαν στην ισοφάριση και προσπάθησαν για την ανατροπή, προηγήθηκαν μάλιστα στο τάι μπρέικ με 7-5, αλλά στο τέλος υπέκυψαν στην εμπειρία των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη ολοκλήρωσε έτσι μία πολύ καλή χρονιά με την τρίτη θέση στο Final Four της ΕΠΕΣΘ, τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και σοβαρή υποθήκη για να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή με τους προημιτελικούς Εθνικού - Εβρου Σουφλίου (Ι. Λεμονίδης 17.00) και Ηρακλή - ΠΟ Μουδανιών (Κατσάνειο 18.00).

Τα σετ: 19-25, 18-25, 25-22, 25-11, 11-15

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Ρετζέπης, Αθανασίου, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Χατζηνάκος, Σιμητός, Πούλος (λ) – Μαγδαλιανίδης, Φελεκίδης, Καλλέργης, Μυλωνάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Τσουλκανάκης): Ανδραβίζος, Αλεξάκης, Μούχλιας, Ποιμενίδης, Κεσεσίδης, Παπάζογλου, Μακρίδης (λ) - Μύρος (λ), Γκότοβος, Χατζίδης, Δημητριάδης, Ραπτόπουλος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ