Η ώρα για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα έφτασε και η Ελπίδα, πίστη στο ραντεβού με τη διάκριση, ετοιμάζεται να δώσει μάχες σε δύο μέτωπα. Την αυλαία θα ανοίξουν την Τρίτη 13/6 οι Παίδες, που θα είναι οικοδεσπότες του Α’ όμιλου της Β’ φάσης στο «Ι. Λεμονίδης», με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα τελικά (14-16 Ιουλίου).

Πρώτος αντίπαλος θα είναι ο ΠΟ Μουδανιών, που είχε αποκλείσει την Ελπίδα στον ημιτελικό του Final Four της ΕΠΕΣΘ με 3-2, ενώ στον όμιλο συμπεριλαμβάνονται επίσης ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο ΓΣ Αντίκυρας, ομάδες που είχε συναντήσει και πέρυσι η ομάδα μας. Στόχος είναι η κατάκτηση μίας από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και η πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουμε έναν από τους δύο πρώτους του Β’ ομίλου. Ο Β’ όμιλος διεξάγεται τις ίδιες μέρες στο Κατσάνειο και συμμετέχουν ο Ηρακλής, ο Εβρος Σουφλίου, ο ΑΟ Πρέβεζας και ο Ικαρος Εδεσσας.

Την ομάδα της Ελπίδας αποτελούν οι αθλητές Θοδωρής Μυλωνάς, Θωμάς Μυλωνάς, Μάρκος Καλλέργης, Μιχάλης Φελεκίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Πούλος, Παναγιώτης Χατζηνάκος, Παύλος Μαγδαλιανίδης, Μιχάλης Ρετζέπης, Ραφαήλ Σιμητός, Ιάσων Αθανασίου, Χρήστος Σαλταφερίδης, Χρήστος Γιαμακίδης, Σωκράτης Πέτρου, Λευτέρης Γιαμούκογλου, Βασίλης Παπουλίδης και Ασημάκης Αντωνιάδης με προπονητή τον Βαλάντη Μαμάη.

Η Ελπίδα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων για πέμπτη φορά τα έξι τελευταία χρόνια και ελπίζει να κερδίσει για πρώτη φορά την πρόκριση στα τελικά. Το 2012, 2013 και 2016 δεν μπόρεσε να περάσει από την Β’ φάση, ενώ το 2014 έφτασε μέχρι τα προημιτελικά και αποκλείστηκε από τον Επίκουρο Πολίχνης.

* Το πρόγραμμα του Α' ομίλου:

ΤΡΙΤΗ 13/6
17.00 Ελπίς - ΠΟ Μουδανιών
19.00 Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΓΣ Αντίκυρας

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/6
17.00 Εθνικός Αλ. - ΠΟ Μουδανιών
19.00 Ελπίς - ΓΣ Αντίκυρας

ΠΕΜΠΤΗ 15/6
16.00 Ελπίς - Εθνικός Αλ.
18.00 ΠΟ Μουδανιών - ΓΣ Αντίκυρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/6
17.00 Ι. Λεμονίδης: Προημιτελικός Α1-Β2
18.00 Κατσάνειο: Προημιτελικός Β1-Α2