Ο πρώτος τίτλος της Ελπίδας ήταν και ο πρώτος τίτλος στην προπονητική καριέρα του Βαλάντη Μαμάη και ο νεαρός κόουτς τον αφιέρωσε, μεταξύ άλλων, και στον αδικοχαμένο Γιώργο Περσιανλή. Ο τεχνικός της Ελπίδας δήλωσε μετά το τέλος του τελικού:

«Αυτός ο τίτλος σημαίνει ότι τώρα ξεκινάμε. Οταν χάσαμε στον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος, ο Γιώργος Καραβιδόπουλος προέβλεψε ότι τα καλύτερα έρχονται για τον σύλλογο. Κάναμε μία πολύ καλή ομάδα, δουλέψαμε πολύ, το θέλαμε πολύ και… το πήραμε. Η ομάδα του Αίαντα ήταν επίσης πολύ καλή και αντέδρασε, αλλά φανήκαμε σοβαροί και δεν αφήσαμε να οδηγηθεί το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ.Θέλω να αφιερώσω αυτόν τον τίτλο στη διοίκηση που με έφερε εδώ πριν από τρία χρόνια, στους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, στον Γιώργο Καραβιδόπουλο και στον Γιώργο Περσιανλή, με τον οποίο ήμασταν μαζί πολλά χρόνια».

Αντάξιοι του πρώτου τίτλου ήταν και οι πανηγυρισμοί για την κατάκτησή του, καθώς οι νεαροί πρωταθλητές έγιναν ένα με τους γονείς και τους υπόλοιπους αθλητές αθλήτριες του συλλόγου, που ήρθαν στο γήπεδο για να τους στηρίξουν. Το γλέντι άρχισε πριν από την απονομή, με σαμπάνια και μπουγέλα στα αποδυτήρια, συνεχίστηκε με καπνογόνα στο προαύλιο του γυμναστηρίου και αναμνηστικές φωτογραφίες και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ στο κέντρο της πόλης.