Δύσκολο απόγευμα πέρασε η ομάδα Παμπαίδων του μπάσκετ, η οποία αντιμετώπισε τον Μακεδονικό και ηττήθηκε στο γήπεδό του με 96-52. Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού, ξεφεύγοντας στο σκορ από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη, αρκετά νωχελική καθόλη τη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να γίνει ανταγωνιστική και να αντισταθεί στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα με τον τραυματισμό του Καμπάνταη.

Η ομάδα του Μακεδονικού ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο, αυξάνοντας τη διαφορά στους 29 πόντους. Η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη, αδυνατώντας να απειλήσει και να μειώσει τη διαφορά πραγματοποίησε ένα φινάλε περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα. Ωστόσο, η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθειά της δυνατά χωρίς να πτοηθεί από την ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 25-14, 53-24,69-42, 96-52

Διαιτητής: Μιμήκος

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γουναρίδης): Καραγκιόζης 6, Παπαδόπουλος 6, Εμμανουηλίδης 8, Καλαιτζής 4, Καγάκαρης 15, Καβούκης 12, Μποσταντζής 12, Λαζαρίδης 7, Βαμβούρας 12, Αμπατζίδης, Καλαιτζίδης 4, Κυλαντωνίδης 10

ΕΛΠΙΣ (Γεροντίδης): Βέκη Δημητριάδης, Τσουλφαϊδης 2, Καραπαναγιωτίδης, Κουτσομήτρος 9, Κέλογλου, Δημητριάδης, Στόικος 6, Κουτούλας 8, Στάμος 23, Καμπάνταης 4.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ