Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είναι παρούσα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων η Ελπίδα, αφού στον μικρό τελικό του Final Four της ΕΠΕΣΘ νίκησε τον Αίαντα Ευόσμου με 3-1 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ηταν η δικαίωση για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλο το χρόνο οι αθλητές και ο προπονητής Βαλάντης Μαμάης, σε έναν αγώνα που ήταν και πάλι δραματικός, με πολλά λάθη και σκαμπανεβάσματα εκατέρωθεν.

Η Ελπίδα πήρε το πρώτο σετ χάρη στο καλό της σέρβις, αν και βρισκόταν συνεχώς πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο προηγήθηκε με 20-16, αλλά ο Αίας ισοφάρισε σε 22-22 και έφτασε στο 1-1, για να ακολουθήσει ένα ακόμη εύκολο σετ για τους «πράσινους». Στο καθοριστικό τέταρτο σετ ο Αίας μπήκε πιο αποφασιστικά και πήρε κεφάλι στο σκορ, αλλά η Ελπίδα δεν άφηνε τον αντίπαλό της να ξεφύγει. Η τελική αντεπίθεση άρχισε όταν ο Αίας προηγήθηκε με 23-20 και το σετ «γύρισε» με σερί 5-2.

Τα σετ: 25-21, 23-25, 25-18, 25-23

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Καλλέργης, Θωμ. Μυλωνάς, Σιμητός, Ρετζέπης, Αθανασίου, Φελεκίδης, Πούλος (λ) - Σαλταφερίδης, Γιαμακίδης, Μαγδαλιανίδης, Χατζηνάκος, Παπαδόπουλος (λ).

ΑΙΑΣ (Σδραυκάκης): Ζλατίντσης, Βαμβατήρας, Καλαγασίδης, Ν. Σδραυκάκης, Σουλεϊμάνογλου Καραολάνης, Αθανασιάδης (λ) - Πεντίδης, Γ. Σδραυκάκης, Ζαχαρόπουλος.

* Το πανόραμα του Final Four:
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ: Ηρακλής - Αίας 3-1, Ελπίς - ΠΟ Μουδανιών 2-3
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Ελπίς - Αίας 3-1
ΤΕΛΙΚΟΣ: Ηρακλής - ΠΟ Μουδανιών 3-2

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ