Με το κεφάλι ψηλά και την δεύτερη θέση ολοκλήρωσε η Ελπίδα την παρουσία της στο Final Four Κορασίδων της ΕΠΕΣΘ. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη νίκησε στον τελευταίο της αγώνα τους Μακεδόνες Αξιού με 3-2 και η παρουσία της στη διοργάνωση ήταν απόλυτα πετυχημένη, αφού για έβδομη συνεχόμενη χρονιά κέρδισε μετάλλιο και πήρε το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η απόδοση της Ελπίδας είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά θα μπορούσε να έχει κερδίσει πιο εύκολα, αφού έχασε το δεύτερο σετ ενώ είχε προηγηθεί με 8-1 και 20-17. Στη συνέχεια πήρε πολύ εύκολα το τρίτο σετ, έχασε εξίσου εύκολα το τέταρτο, ενώ στο τάι μπρέικ είχε περισσότερη ενέργεια και θέληση για να φτάσει στη νίκη.

"Ο Άρης ήταν πιο έμπειρος από τις υπόλοιπες ομάδες λόγω και των παιδιών που πήραν μέρος στο πρωτάθλημα Νεανίδων. Σαφώς θέλαμε την πρώτη θέση, αλλά δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε την Αλεξάκου. Κόντρα στον Ατρόμητο Τριαδίου είχαμε πολύ άγχος, καθώς κρινόταν η πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ σήμερα ήταν το ίδιο αλλά νικήσαμε και μας αφήνει όλο αυτό μια γλυκόπικρη γεύση. Εχουμε μπροστά μας περίπου 1,5 μήνα, θα δουλέψουμε στα λάθη μας και προσδοκούμε για το καλύτερο», δήλωσε ο Γιώργος Τεμελούδης.

Τα σετ: 25-23, 23-25, 25-7, 15-25, 15-10

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Αθανασιάδου, Γκόλτσιου, Παπάζογλου, Σουπιώνη, Αμπεριάδου, Μ. Αρμουτσή, Ευγενίδου (λ) - Θωμαΐδου (λ), Δριντσούδη, Ταυλίκου, Σπυρίδωνος, Γούση.

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Βαγγέλης): Παπαδοπούλου, Ε. Μπορμπόκη, Μανδράου, Μόσχου, Αντωνιάδου, Καλτσώνη, Ευθυμιάδου (λ) - Στ. Μπορμπόκη (λ), Δορούκα, Ρίσκου, Μπέγκα, Χατζηνικολάου, Καραφυλίδου.

* Το πανόραμα του Final Four:
Κυριακή 5/3: Μακεδόνες - Ατρόμητος Τριαδίου 3-0, Ελπίδα - Αρης 0-3
Δευτέρα 6/3: Αρης - Μακεδόνες 3-1, Ελπίδα - Ατρόμητος 3-0
Τρίτη 7/3: Αρης - Ατρόμητος 3-1, Ελπίδα - Μακεδόνες 3-2.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ