Με μεγάλη άνεση πέρασαν και από τα Κουφάλια οι Παγκορασίδες της Ελπίδας, αφού η τοπική ομάδα δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη ήταν σαρωτική από τη γραμμή του σέρβις και μοναδικό απρόοπτο ήταν ο τραυματισμός της Νίκης Ηλία. Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται το Σάββατο 11/3 με τον αγώνα εναντίον του Ηρακλή Γέφυρας, στον οποίο η Ελπίδα θέλει ένα σετ για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο.

Τα σετ: 25-5, 25-13, 25-9

ΚΟΥΦΑΛΙΑ (Καισαρίδου): Σπύρου, Πολίτη, Κωδωνά, Αντωνάτου, Φραγγοπούλου, Αναγνωστοπούλου - Τοπουζίδου, Αφατζάνη, Κτίστη, Στανίδου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Αντωνιάδου, Σ. Τάτση, Αρμουτσή, Λαζαρίδου, Πυργιώτη, Κολιού - Κιρτσάνη, Κοκαβέση, Τσουμπέκη, Ατσου, Χ. Τάτση, Κοκτσίδου, Πουρσανίδου.

* Σε εξ αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού, η Ελπίδα νίκησε πέτυχε την δεύτερη νίκη της, με 3-2 επί του Πήγασου Πολίχνης (25-20, 16-25, 17-25, 25-13, 15-2). Αγωνίστηκαν οι Σωτηριάδου, Αβραμίδου, Κουζέλογλου, Χαντζιαρά, Καραΐσκου, Δουμπάρατζη, Καπουσούζη, Τσιουκαλά, Ιωακειμίδου, Ταυλίκου, Δαμιανίδου, Στάικου, Μαγδαλιανίδου, Κουκούλη.

Την Κυριακή η ομάδα του Γιάννη Κυλίτση αγωνίστηκε στα Πεύκα και νίκησε την Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων με 3-0 (25-23, 25-15, 25-20). Αγωνίστηκαν οι Σωτηριάδου, Τσιουκαλά, Αβραμίδου, Ιωακειμίδου, Κουκούλη, Κουζέλογλου, Ταυλίκου, Χαντζιαρά, Γιαμπουρίδου, Σταμούλη, Δουμπάρατζη, Μαγδαλιανίδου , Καπουσούζη, Φιλιππίδου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Β’ ΟΜΑΔΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Β’ ΟΜΑΔΑΣ