Δύσκολο βράδυ με ήττα είχε την Πέμπτη η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Ελπίδας απέναντι στον Κεραυνό Αγίου Παύλου στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων, όπου ηττήθηκε με 61-75. Ο αγώνας κρίθηκε δύσκολος από την αρχή με την Ελπίδα να έχει πολλές απουσίες και λίγες εναλλακτικές. Παρόλα αυτά, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι και το δεύτερο δεκάλεπτο, όταν στη μέση του δεκαλέπτου ο Αλέξης Χρηστίδης τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο.

Ο τραυματισμός επηρέασε σημαντικά την Ελπίδα και οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ξεφεύγουν στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, όταν σημείωσαν τη διαφορά των 13 πόντων ανά διαστήματα, την οποία διεύρυναν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού για να διαμορφώσουν το τελικό 61-75. Από το παιχνίδι απουσίαζαν οι Γ. Καραγιαννίδης, Σ. Χλωρός, Π. Κεραμίδης, Κ. Μπέλλος, Θ. Πανταζής και Γ. Φωτιάδης.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Ελπίδα παραμένει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΚΑΣΘ με 3 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο. Η Ελπίδα από την πλευρά της εύχεται στον παίκτη της, Αλέξη Χρηστίδη, περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Τα Δεκάλεπτα: 21-21, 36-40, 47-62, 61-75

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χ.-Πράττος

ΕΛΠΙΣ (Γκούμας): Καραγεωργίου 2, Χρηστίδης 3 (1), Τικτόπουλος 4, Καδηγιαννάκης 19 (1), Τσιάνης 12 (4), Πλιόσκας 18, Δημάκης 3 (1).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Αλμπάνης): Παπαδόπουλος 13 (2), Σιμιτόπουλος, Αγγελόπουλος 13 (3), Κουπαράνης 5, Κίρτσιος, Τουρσουτζιάν, Καλαϊτζίδης, Καραγιαννίδης 7, Βαλαβανίδης 7, Χατσατούρωβ 8, Λάππας 17 (5), Κούβελας 5.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ