Η πέμπτη φορά ήταν και η… τυχερή για τους εφήβους της Ελπίδας, που στην πέμπτη τους συμμετοχή σε Final Four κατάφεραν να προκριθούν για πρώτη φορά στον τελικό και να «εξαργυρώσουν» έτσι την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Κερδίζοντας τον Περσέα με 3-1, η ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου έμεινε για όγδοο συνεχόμενοι αγώνα αήττητη και η προσοχή είναι πλέον στραμμένη στον τελικό της Τρίτης (ώρα 20.00) με αντίπαλο τον κάτοχο του τίτλου Πήγασο Πολίχνης.

Ο ημιτελικός ήταν αρκετά αγχωτικός για τους «πράσινους», που μπήκαν χωρίς καθαρό μυαλό στο γήπεδο της Μίκρας και έχασαν 12 σέρβις στα δύο πρώτα σετ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Περσέας να κάνει εύκολα το 1-0 και να παλέψει μέχρι τέλους το δεύτερο σετ. Η ισοφάριση, όμως, έφερε την ηρεμία στην Ελπίδα που επέβαλε την ανωτερότητά της στα επόμενα σετ και έφτασε στη μεγάλη νίκη.

Tα σετ: 21-25, 25-23, 25-18, 25-18

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Μπολέτος, Επιτροπάκης, Σκλόπης, Μιχελάκης, Καραβιδόπουλος, Γαληρόπουλος, Σταυρίδης (λ) - Καρακόλιας, Καλλέργης, Σιμητός, Αθανασίου, Πούλος (λ).

ΠΕΡΣΕΑΣ (Πάτρας): Γραμμενούδης, Κυρίδης, Μπούτος, Ντουντούδης, Τσατσούλας, Βιλδιρίδης, Σακκάς (λ) - Γουσιόπουλος, Λυμπέρης, Χριστοφόρου.

* Στον άλλο ημιτελικό ο Πήγασος απέκλεισε τον Ηρακλή με 3-0 (25-23, 25-22, 25-18)

* Το πρόγραμμα της Τρίτης 14/2: 18.00 Περσέας - Ηρακλής (Μικρός Τελικός), 20.00 Ελπίς - Πήγασος (Τελικός)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ