Στη μάχη του Final Four ρίχνεται την Δευτέρα η εφηβική ομάδα βόλεϊ της Ελπίδας, φιλοδοξώντας να φτάσει πιο ψηλά από την τρίτη θέση που ήταν μέχρι τώρα η καλύτερή της. Η Ελπίδα προκρίθηκε για πέμπτη φορά στη διοργάνωση και στις προηγούμενες τέσσερις έχει να επιδείξει ισάριθμα χάλκινα μετάλλια (2006, 2007, 2013 και 2014).

Η ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου, με παίκτες που στην πλειοψηφία αγωνίζονται στην Α2 με την ανδρική ομάδα, πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στην Β’ φάση του πρωταθλήματος, όπου τερμάτισε πρώτη και αήττητη με νίκης επί του Ηρακλή και του περυσινού πρωταθλητή Πήγασου. Στον ημιτελικό θα βρει μπροστά της τον Περσέα, τον οποίο νίκησε δύο φορές στην Περαία με 3-1 και ελπίζει να είναι στον τελικό το βράδυ της Τρίτης.

«Μέχρι τώρα όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ελπίζω να κάνουμε το ίδιο και στο Final Four. Θεωρώ ότι ο Πήγασος έχει προβάδισμα, αφού διαθέτει την εμπειρία και αθλητές που πρωταγωνίστησαν τα προηγούμενα χρόνια. Ελπίζω να καταφέρουμε πρώτα να προκριθούμε στον τελικό και μετά, αν μπορέσουμε, να πάρουμε και το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Γιώργος Καραβιδόπουλος στην συνέντευξη Τύπου της ΕΠΕΣΘ.

Το πρόγραμμα:

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2
18.00 Ελπίς - Περσέας
20.00 Πήγασος - Ηρακλής

ΤΡΙΤΗ 14/2
18.00 Μικρός Τελικός
20.00 Τελικός