Μία εβδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη επί του Μαρκόπουλου, που την έφερε πιο κοντά στην έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη, η Ελπίδα επιστρέφει στην έδρα της για να υποδεχτεί την Θέτιδα Βούλας. Οι «πράσινες» έχουν επτά βαθμούς περισσότερους από την αθηναϊκή ομάδα και η Εύη Γεροβασιλείου μίλησε για τον αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (aselpis.gr).

«Ηταν μια δύσκολη εβδομάδα για μας, με απουσίες λόγω ασθενειών αλλά και του Final Four των νεανίδων, ωστόσο προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη και καλές εμφανίσεις στα τελευταία μας παιχνίδια. Εχοντας λοιπόν καλή ψυχολογία και εκμεταλλευόμενες την έδρα μας, θα αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα τον αντίπαλο, μία καλή ομάδα και καίγεται επίσης για βαθμούς», τόνισε η 26χρονη διαγώνια.

* Η Ελπίδα έχει κοινή πορεία με την Θέτιδα, αφού οι δύο ομάδες είχαν κερδίσει μαζί την άνοδο στην Α1 τον περασμένο Μάιο. Ακόμη, η Ελπίδα σημείωσε στη Βούλα τη μοναδική της εκτός έδρας νίκη της και μάλιστα με 3-0. Η αθηναϊκή ομάδα έχει τρεις ξένες αθλήτριες στο ρόστερ της, την Καναδέζα πασαδόρο Κέλσι Φρεντς, την Σέρβα ακραία Μίλιτσα Γιόβιτς και την διαγώνια Κριστλ Εσντέλ από το Τρίνινταντ.

Στον πάγκο ο Σούλης Τουρσούγκας είναι ο τρίτος φετινός προπονητής της ομάδας, μετά τον Κώστα Σωτηρόπουλο και την Αγγελική Γεωργοπούλου. Ο συνεργάτης του Δήμος Φιλιππάτος είχε αντιμετωπίσει στο ξεκίνημα της σεζόν την Ελπίδα ως προπονητής της ΑΕΚ.