Αλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η αντρική ομάδα μπάσκετ της Ελπίδας επί του Ολύμπου Κορδελιού στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με τελικό σκορ 50-40. Χωρίς να παρουσιάσει την καλύτερή της εικόνα η ομάδα του Στέργιου Γκούμα σημείωσε ακόμη μία νίκη ουσίας, διατηρώντας την στην δεύτερη θέση έναν βαθμό πίσω από τους πρωτοπόρους.

Η Ελπίδα πήρε από την αρχή την διαφορά των 10 πόντων την οποία διατήρησε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Η διαφορά μειώθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο, ταρακουνώντας τους γηπεδούχους, οι οποίοι αντέδρασαν με διαδοχικά καλάθια στο τέλος του ημιχρόνου διαμορφώνοντας και το σκορ του παιχνιδιού.

Από το παιχνίδι απουσίαζαν οι Γιώργος Καραγιαννίδης, Πέτρος Κεραμίδης, Γιώργος Φωτιάδης και Νίκος Παπαγιοβάνης, ενώ η ομάδα αφιέρωσε τη νίκη στον Γιάννη Τικτόπουλο για τα γενέθλιά του. Το επόμενο παιχνίδι της Ελπίδας είναι στις 3 Φεβρουαρίου με τους Γαλάζιους στο Ιβανώφειο.

Τα δεκάλεπτα: 13-4, 27-17, 37-30, 50-40

Διαιτητές: Φούντζηλας, Τσάνταλη

ΕΛΠΙΔΑ (Γκούμας): Καραγεωργίου 1, Χρηστίδης 8 (1), Τικτόπουλος 2, Χλωρός 6, Καδηγιαννάκης 11 (1), Τσιάνης 7 (1), Πλιόσκας, Πανταζής 8, Δημάκης, Μπέλλος 7. ΟΛΥΜΠΟΣ (Κοτανίδης): Καλλιστρατίδης 2, Καρράς 4, Παπαδόπουλος 9, Βενιόπουλος 6, Σπανίδης 5 (1), Αρναούτογλου 5, Ατακτίδης 8 (1), Σημαιοφορίδης 1, Συμεωνίδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ