Το χάρηκαν με την ψυχή τους δεκάδες κορίτσια 5 ως 14 ετών, που συμμετείχαν στο διήμερο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά ακαδημιών κοριτσιών της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Στο τουρνουά πήραν μέρος αθλήτριες από τον ΕΟ Σταυρούπολης, τον ΒΑΟ, την ΑΕ Αμπελοκήπων και την Ελπίδα και πρόσφεραν όμορφο θέαμα, μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι προπονητές και οι γονείς.

Παρούσα και τις δύο μέρες ήταν η Arla Foods, μεγάλος χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ελπίδας, που πρόσφερε πρωτεϊνούχο γάλα στα παιδιά, Ακόμη, εκπρόσωποι του συλλόγου Aelia, με τον οποίο συνεργάζεται η Ελπίδα, ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Την δεύτερη μέρα του τουρνουά παραδόθηκε στη διοίκηση του Συλλόγου ένας καινούργιος απινιδωτής που αγοράστηκε με πρωτοβουλία των γονέων του τμήματος παγκορασίδων της Ελπίδας και φίλων της ομάδας. Την συσκευή παρέλαβαν από τον αρχιπροπονητή των ακαδημιών Γιάννη Κυλίτση και εκπρόσωπο των γονέων, ο πρόεδρος Απόστολος Σταυρίδης και ο αντιπρόεδρος Κώστας Παπαγεωργίου που ευχαρίστησαν όσους συμμετείχαν σε αυτή την πρωτοβουλία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ