Αλλη μία άσχημη βραδιά για την ομάδα νεανίδων της Ελπίδας, που έχασε και στο παγωμένο ΔΑΚ Ευόσμου από τον Αίαντα με 3-2 και βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση. Μπορεί η επιστροφή από το 0-2 να ήταν ενθαρρυντικό μήνυμα, αλλά στο τάι μπρέικ οι αθλήτριες της Ελπίδας θυμήθηκαν τον κακό εαυτό τους και με ένα αρνητικό σερί 0-4 «δώρισαν» το παιχνίδι στους αντιπάλους.

Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη παρουσιάστηκε νωθρή και φοβισμένη στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο 0-2 χωρίς ουσιαστική αντίσταση. Οι αλλαγές προσώπων και σχήματος βοήθησαν τις «πράσινες» να ανατρέψουν την κατάσταση και να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά και να ξεκινήσουν με αυτοπεποίθηση το τάι μπρέικ. Η Ελπίδα διατηρούσε διαφορά 2-3 πόντων μέχρι το 12-9, αλλά στο κρίσιμο εκείνο σημείο έγιναν μαζεμένα λάθη στην υποδοχή και την επίθεση με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα. Πλέον η Ελπίδα χρειάζεται τουλάχιστον δύο νίκες στα επόμενα τρία παιχνίδια, ώστε να μην μετατραπεί από πρωταθλήτρια σε απερχόμενη πρωταθλήτρια…

Τα σετ: 25-19, 25-13, 22-25, 15-25, 15-12

ΑΙΑΣ (Ζωλασταθιάδης): Ξανθοπούλου, Κλέπκου, Χαμαλίδου, Τζιαρλή, Πεγκλίδη, Βασιλοπούλου, Κούρτογλου (λ) – Καραγιάννη (λ), Ιωαννίδου, Κανταρτζή, Ματθαίου, Σαχανίδου.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Τσιφλικιώτη, Μυλωνά, Παπαφωτίου, Δροσοπούλου, Καρακατσιάνη, Πανταζή, Δάκου (λ) – Ιασωνίδου (λ), Γκόλτσιου, Αθανασιάδου, Δριντσούδη, Α. Παπάζογλου, Κουτούλα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ