Τον πρώτο εντός έδρας αγώνα στην Α1 Γυναικών δίνει αύριο Σάββατο η Ελπίδα Αμπελοκήπων, καθώς θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης». Η προετοιμασία της ομάδας κύλησε χωρίς προβλήματα, όλοι έχουν αφήσει πίσω τους τον άτυχο αγώνα της πρεμιέρας και ο κόσμος των Αμπελοκήπων αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο για να σπρώξει την ομάδα στην πρώτη της νίκη στην Α1.

Για τον αγώνα μίλησε η διεθνής ακραία Αλεξία Καλανταρίδου, που τόνισε: «Ανυπομονούμε για τον αγώνα με την ΑΕΚ, που είναι ο πρώτος στην έδρα μας. Θέλουμε να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο στους φιλάθλους μας, να αγωνιστούμε χωρίς άγχος και να φτάσουμε στη νίκη. Εχουμε αφήσει πίσω μας το παιχνίδι με τον Αίαντα και ετοιμαζόμαστε για μια νέα αρχή».

Από την πλευρά του, ο προπονητής Γιώργος Χρυσομαλλίδης σχολίασε: «Δίνουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο. Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι δύσκολος και σημαντικός, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε την εμφάνιση της πρεμιέρας και να ανακάμψουμε».