Τη νέα της ομάδα βόλεϊ που συμμετέχει στην Α1 Γυναικών και τους χορηγούς της παρουσίασε την Δευτέρα η Ελπίδα Αμπελοκήπων, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης,ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ και Δημοτικός Σύμβουλος Γαβριήλ Παναγιωτίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "Πολίτες σε Δράση" κ. Γιώργος Κυριλίδης και εκπρόσωποι των χορηγών της ομάδας.

Εκ μέρους του Συλλόγου τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο αντιπρόεδρος Κώστας Παπαγεωργίου, που αναφέρθηκε στην άνοδο της ομάδας στην Α1 και την σημαντική στήριξη των χορηγών στο έργο της. Ο Δήμαρχος κ. Κυρίζογλου, τακτικός φίλαθλος της Ελπίδας, επισήμανε την πανελλήνια προβολή που προσφέρει η ομάδα βόλεϊ στην πόλη των Αμπελοκήπων, επανέλαβε την στήριξη του Δήμου στο έργο της και κάλεσε τους φιλάθλους στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι χορηγοί της ομάδας Arlafoods, «Υγείας Εργα» Β. Οικονόμου & ΣΙΑ, Γαλόνης ΑΕ, Παιδικός Σταθμός «Καραμελένια» και γυμναστήριο «Προπόνησις». Ακόμη, ανακοινώθηκε η συνεργασία της Ελπίδας με την ΑΕΛΙΑ, στην μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, με συμμετοχή της ομάδας σε δράσεις της οργάνωσης. Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των αθλητριών και του τεχνικού team της ομάδας και δεξίωση για τους καλεσμένους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ