Την καλύτερη εμφάνισή τους στα μέχρι τώρα παιχνίδια προετοιμασίας έκαναν την Παρασκευή οι άνδρες της Ελπίδας και ανταμείφθηκαν με μία σπουδαία νίκη επί του Αρη με 3-0, στην πρεμιέρα του τουρνουά «Μιχάλης Ζορπίδης» που διεξάγεται στη Μίκρα. Ετσι το Σάββατο θα αγωνιστεί στον τελικό απέναντι στην ισχυρή ομάδα του Νέστωρα (νίκησε 3-1 τον Πήγασο).

Η ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο και στο τρίτο σετ, στα οποία επιβλήθηκε κατά κράτος του αντιπάλου της. Στο δεύτερο σετ έγινε πραγματική μάχη, στην οποία οι νεαροί αθλητές της Ελπίδας έδειξαν αξιοσημείωτη ωριμότητα και κατάφεραν να ανατρέψουν αρχικά το 8-3 των γηπεδούχων και στη συνέχεια να αποτρέψουν τρία σετ μπολ και να κάνουν το 2-0.

Τα σετ: 25-17, 29-27, 25-15

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Μωρές, Ναζίρης, Σταυρακάκης, Μούχλιας, Χατζηχριστάκης, Γαληρόπουλος, Μιχελάκης (λ) - Βουλγαρίδης, Επιτροπάκης, Γκουδελόπουλος, Καραβιδόπουλος, Μπολέτος, Σταυρίδης (λ).

ΑΡΗΣ (Νανάς): Ωρολογάς, Ρούσος, Πιπέργιας, Μωυσίδης, Παπαϊακώβου, Χατζηπαραδείσης, Ρωμαλιάδης (λ) - Κανέλλος, Μέλκας, Τόσκας.

* Το πανόραμα του τουρνουά:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/10
Αρης - Ελπίς 0-3
Νέστωρ - Πήγασος 3-1
ΣΑΒΒΑΤΟ 15/10
17.30: Αρης - Πήγασος (Μικρός Τελικός)
19.30: Ελπίς - Νέστωρ (Τελικός)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ