Στις προπονήσεις επιστρέφουν από την ερχόμενη εβδομάδα τα τμήματα βόλεϊ της Ελπίδας, μετά τις διακοπές του καλοκαιριού. Αθλητές, αθλήτριες και προπονητές είχαν την ευκαιρία να «γεμίσουν τις μπαταρίες» και ξεκινούν την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο… ύπαιθρο, καθώς η πρώτη εβδομάδα θα επικεντρωθεί στην φυσική κατάσταση.

Την αυλαία θα ανοίξει η ομάδα Παίδων, αφού οι αθλητές του Βαλάντη Μαμάη θα συγκεντρωθούν το πρωί της Δευτέρας 22 Αυγούστου, στις 9.30, στον στίβο του Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων. Στις 18.30 ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης θα ξεκινήσει τις προπονήσεις της ομάδας Νεανίδων στο γήπεδο Beach Volley του ΔΑΚ Πολίχνης και στις 19.00 θα συγκεντρωθεί στο Δημοτικό Στάδιο η ομάδα Κορασίδων του Γιώργου Τεμελούδη.

Την Τρίτη 23 Αυγούστου παίρνει σειρά η ομάδα Ανδρών, που θα συναντηθεί με τον Γιώργο Καραβιδόπουλο στο Δημοτικό Στάδιο (19.45), ενώ η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου. Η ομάδα Γυναικών θα ξεκινήσει την προετοιμασία της αργότερα.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων στα οποία θα πάρει μέρος η Ελπίδα:

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: 8 Οκτωβρίου

ΕΦΗΒΩΝ: 9 Οκτωβρίου

ΝΕΑΝΙΔΩΝ: 10 Οκτωβρίου

ΠΑΙΔΩΝ: 15 Οκτωβρίου

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 22 Οκτωβρίου

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: 5 Νοεμβρίου

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου παραχωρήθηκαν ή αποχώρησαν από τον σύλλογο οι παρακάτω αθλητές και αθλητρίες:

ΑΝΔΡΕΣ: Χριστόφας, Σαχπατζίδης, Παντίρης, Μπατσαράς, Μάρτσης, Φρ. Ταλαμπίρης, Ξένος, Καραντάκης, Πόππης, Βελιχάι.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ιακωβίδου, Σεφεριάδου, Βουγιουκλίδου, Κιουτσιούκη, Ντολοπούλου, Κομνίνο, Σαλαγκούδη, Ντουμάνι, Καραδήμου, Μηνασίδου, Καζοτζή, Ταϊτζόγλου, Κατζικά, Μήτσκου), Φωτιάδου, Γιαννούλη, Ομάνη.

Η Ελπίδα τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της αθλητικής τους καριέρας.