Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Γιώργο Ναζίρη, που έστω και με τρία χρόνια καθυστέρηση θα φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο έμπειρος πασαδόρος είχε υπογράψει στην Ελπίδα το καλοκαίρι του 2013, αλλά πριν από την έναρξη της σεζόν ο σύλλογος σεβάστηκε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Α1 Ανδρών με τον Αρη και ακύρωσε την μεταγραφή.

«Η επιστροφή αυτή ήταν κάτι που χρωστούσα στην Ελπίδα, όπως και στον αντιπρόεδρο Γιώργο Κασαπίδη που με έχει βοηθήσει προσωπικά. Ο άλλος λόγος που επέλεξα την Ελπίδα ήταν η παρουσία του Γιώργου Καραβιδόπουλου και ότι υπάρχει μία διοίκηση που λειτουργεί σωστά. Φέτος χτίζεται μία νέα ομάδα με ταλαντούχα παιδιά και ήθελα να είμαι μέρος αυτή της προσπάθειας και να βοηθήσω με την εμπειρία μου», δήλωσε ο Ναζίρης στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου (aselpis.gr).

O Γιώργος γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1984, έχει ύψος 1.85 και ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΟ Μουδανιών, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον Μ. Αλέξανδρο, τον Γαλαξία, την ΜΕΝΤ πριν συνεχίσει στην Α1 με τον Αρη (2013-14) και την ΜΕΝΤ (2014-15). Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α2 με τον Νέστωρα.