Με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ο πρόεδρος της Ελπίδας Αμπελοκήπων Απόστολος Σταυρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της Ελπίδας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τα τελευταία χρόνια και μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Το Διοικητικό Συμβούλιο καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει τον σύλλογο υγιή, να στηρίξει τον αθλητισμό της περιοχής και να βοηθήσει τους νέους ώστε να αποκτήσουν όραμα και στόχους στη ζωή τους.

Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη να διαχειρίζεσαι έναν αθλητικό σύλλογο με δύναμη 380 αθλητών και αθλητριών, αλλά δεν μας τρομάζουν οι ευθύνες. Οι άνθρωποι του ΔΣ έχουν κάνει σπίτι τους τα γήπεδα, οικογένειά τους την Ελπίδα και παιδιά τους όλους τους αθλητές του συλλόγου. Αυτό μας δίνει δύναμη για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τις νέες προκλήσεις που έρχονται με την άνοδο του γυναικείου τμήματος βόλεϊ στην Α1 Γυναικών, την πορεία πρωταθλητισμού στην Α2 Ανδρών, την άνοδο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην Β’ ΕΚΑΣΘ και την συνεχή οργάνωση των τμημάτων υποδομής.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας για τις χαρές που μας έδωσαν και να τους υπενθυμίσω ότι η προσπάθειά τους θα πρέπει να είναι διαρκής. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους προπονητές, τους χορηγούς και τους φίλους του Συλλόγου και τους ανθρώπους του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, που στηρίζουν το έργο μας.

Οι υποχρεώσεις της νέας χρονιάς θα είναι αυξημένες αλλά δεν μας φοβίζουν γιατί ο κόσμος που έρχεται κάθε μέρα στα γήπεδα συμμερίζεται την αγωνία μας και στηρίζει την προσπάθειά μας.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους»