Σάββατο ώρα 18.00 και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης». Η Ελπίδα ολοκληρώνει το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών με αντίπαλο την πρωτοπόρο Νίκη Αιγινίου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο Φώτης Βασιλειάδης ολοκληρώνει στα 37 του χρόνια μία σπουδαία καριέρα, της οποίας τα δέκα τελευταία χρόνια πέρασε φορώντας την φανέλα του συλλόγου μας.

Ο αρχηγός και σημαία της ομάδας βόλεϊ θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα με το Νο 4 και στη συνέχεια θα την αφήσει παρακαταθήκη στα νέα παιδιά που τον είχαν σαν πρότυπο και τον έβλεπαν να αγωνίζεται όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί του, το «αντίο» στην ενεργό δράση θα πει και ο πασαδόρος μας Γιώργος Ακριτίδης, που τα τελευταία δύο χρόνια πρόσφερε την ποιότητα, την εμπειρία και την αγάπη του για το βόλεϊ στην ομάδα μας.

Παρά την συγκυρία της παράλληλης συμμετοχής των νεαρών αθλητών μας στο Final Four των Παμπαίδων, η Ελπίδα καλεί τους φίλους της και όλους τους φιλάθλους του βόλεϊ στον αγώνα των ανδρών, για να τιμήσουμε όπως αξίζει τον αρχηγό μας Φώτη Βασιλειάδη και τον Γιώργο Ακριτίδη.