Ουσιαστικά έξω από την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης έμεινε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ελπίδας, μετά την ήττα του Σαββάτου από την ΧΑΝΘ με 3-2 και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα του Πήγασου Πολίχνης. Απέναντι σε μία ομάδα που πάλευε για την παραμονή της, οι παίκτες της Ελπίδας έκαναν πολλά λάθη και παρότι προηγήθηκαν με 2-1 δεν μπόρεσαν να τελειώσουν το παιχνίδι. Στον αγώναα του ερχόμενου Σαββάτου με την πρωτοπόρο Νίκη Αιγινίου η Ελπίδα έχει μαθηματικές ελπίδες, αφού θα πρέπει να κερδίσει με 3-0 ή 3-1 και ταυτόχρονα ο Πήγασος να χάσει στην έδρα του με το ίδιο σκορ από τον Αίαντα Ευόσμου. Ο τελευταίος χρειάζεται τρεις βαθμούς στην Πολίχνη για να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής.

Τα σετ: 25-18, 21-25, 25-27, 25-15, 15-12

ΧΑΝΘ (Δράμπας): Τερζόγλου, Χρυσάφης, Παραδεισάνος, Παπαπαναγιώτου, Νικολακάκης, Αλεξίου, Πάντσιος (λ) - Ζαλίδης, Τσοπάνογλου, Σπανουδάκης.

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Χατζηχριστάκης, Ακριτίδης, Σταυρακάκης, Χριστόφας, Βασιλειάδης, Βουλγαρίδης, Ξένος (λ) - Παντίρης, Μπολέτος, Βελιχάι, Καραβιδόπουλος, Ταλαμπίρης.

* Τα άλλα αποτελέσματα: Νίκη Αιγ. - Πήγασος 1-3, ΓΕΑ - Νέστωρ 2-3, ΑΟ Σερρών - ΕΑ Λάρισας 3-0, Ενωση Τούμπας - Μακεδονικός 0-3, Αίας - ΑΕ Κομοτηνής 2-3, Πήγασος - ΑΕ Κομοτηνής (εξ αναβολής) 3-2.