Τυπική διαδικασία ήταν για την γυναικεία ομάδα της Ελπίδας ο τελευταίος αγώνας της Α’ Φάσης της Α2 Γυναικών με αντίπαλο τον Ηρακλή Ιωαννίνων. Οπως αναμενόταν η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη νίκησε με εύκολα με 3-0 τη νεανική ομάδα της Ηπείρου και μπαίνει στην επόμενη φάση ως πρώτη και μόνη αήττητη, με αβαντάζ ενός βαθμού από τους Μακεδόνες Αξιού και τεσσάρων από το τρίτο Ανατόλια. Υποβιβάστηκαν στην Β Εθνική ο Ποσειδώνας Βέροιας, ο Ηρακλής Ιωαννίνων, ο ΓΣΕ Ελασσόνας και ο Πήγασος Πολίχνης.

Στην Β’ Φάση οι τρεις πρώτες ομάδες του Ομίλου Β1 (Ελπίδα, Ανατόλια, Νέα Γενεά) θα αντιμετωπίσουν εντός και εκτός έδρας τις τρεις πρώτες του Ομίλου Β2 (Μακεδόνες, ΕΑ Λάρισας, ΔΑΣΩ), ενώ μεταφέρουν την βαθμολογία των αγώνων που έδωσαν στην Α’ Φάση με τις ομάδες του ομίλου του. Από την Β’ Φάση θα προκριθούν στο τουρνουά ανόδου για την Α1 Γυναικών οι δύο πρώτες ομάδες, μαζί με τις αντίστοιχες δύο της Β’ Φάσης του Νότου.

Προς το παρόν και ενώ αναμένεται ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για την ημερομηνία έναρξης της Β’ Φάσης, η Ελπίδα στρέφει την προσοχή της στο Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στον Παλαμά Καρδίτσας.

Τα σετ: 25-12, 25-10, 25-11

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καλαντάντζε, Σεφεριάδου, Νώτη, Μ. Μπολέτου, Κ. Μπολέτου, Δροσοπούλου, Σουπιώνη (λ) - Κομνίνο, Ντολοπούλου, Καραμούτσα, Δριντσούδη, Τσιφλικιώτη, Κιουτσιούκη, Βουγιουκλίδου (λ).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ζιώγος): Ζιώγου, Κατσιμάνη, Παναγιωτίδου, Ζερβοπούλου, Δημητρέλλου, Δερμιτζάκη, Θεοδωράκη (λ) - Παππά, Σιορέντη, Ράπτη.