Αν και αγωνίστηκε ουσιαστικά με την δεύτερη ομάδα, η Ελπίδα κατάφερε να υπερασπιστεί το αήττητό της στην Α2 Γυναικών και να νικήσει στη Βέροια με 3-2. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη ταξίδεψε στην Ημαθία χωρίς τις Κατερίνα Μπολέτου, Σεφεριάδου, Καλαντάτζε, Σουπιώνη, Βουγιουκλίδου, με πέντε κορασίδες στην αποστολή και στην προθέρμανση έχασε λόγω τραυματισμού και την Γκοβεδάρου.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιζε για την επιβίωσή του στην κατηγορία η Ελπίδα ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε 2-0, αλλά στη συνέχεια πραγματοποόησε κακή εμφάνιση και έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, με αποτέλεσμα ο Ποσειδώνας να φτάσει στην ισοφάριση. Στο τάι μπρέικ η πρωτοπόρος της βαθμολογίας αφυπνίστηκε και πήρε τη νίκη με τη νεαρή Κωνσταντίνα Τσιφλικιώτη (έκανε ντεμπούτο στην Α2) να πηγαίνει στη γραμμή του σέρβις στο 7-7 και να τελειώνει το ματς.

Τα σετ: 19-25, 23-25, 25-22, 25-22, 7-15

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Λουκάς): Κυριαζάκη, Κυριακίδου, Τσιούχα, Τσαουσοπούλου, Νταγκοπούλου, Γρηγοριάδου, Τσιλίκα (λ) - Βενετικίδου.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Νώτη, Λουτατίδου, Χυτίρογλου, Δροσοπούλου, Μ. Μπολέτου, Ευγενίδου (λ) - Μήτσκου (λ), Τσιφλικιώτη, Σαλαγκούδη, Κομνίνο, Ντολοπούλου, Κιουτσιούκη.

Σε άλλο εξ αναβολής αγώνα: Νίκη Αλεξανδρούπολης - ΑΣ Γιάννενα 3-0