Tην τρίτη της φετινή ήττα στην Α2 Ανδρών γνώρισε η Ελπίδα στην Αλεξανδρούπολη με 3-0 και έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την ήττα του Πήγασου και να ανεβεί στην δεύτερη θέση. Η ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα, βρέθηκε μπροστά με 2-5 και 12-15, τελειώνοντας σωστά τις επιθέσεις, αλλά αυτό άλλαξε στη συνέχεια. Τα πολλά λάθη της Ελπίδας έβαλαν τους γηπεδούχους και τους... διαιτητές στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα η ΓΕΑ να ισοφαρίσει σε 24-24 και να παίρει το σετ με 28-26. Μετά επήλθε ο εκνευρισμός, οι αδικαιολόγητες κόκκινες κάρτες και η Ελπίδα έφτασε στην ήττα.

Τα σετ: 28-26, 25-20, 25-17

ΓΕΑ (Κρεούζης): Αρχοντούδης, Μπουφίδης, Γραμματικάκης, Κωνσταντινίδης, Στοϊλούδης, Δαλδαβερένης, Μπαξεβανίδης (λ) - Ανδρεάδης, Κεσκίνης.

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Χριστόφας, Ακριτίδης, Σταυρακάκης, Χατζηχρηστάκης, Βασιλειάδης, Βουλγαρίδης, Ξένος (λ) - Σταυρίδης (λ), Παντίρης, Καραβιδόπουλος, Ταλαμπίρης.

* Τα άλλα αποτελέσματα: ΑΟ Σερρών - Πήγασος 3-1, Αίας - Νίκη Αιγινίου 0-3, Ενωση Τούμπας - ΧΑΝΘ 0-3, ΑΣ Γιάννενα - ΑΕ Κομοτηνής 3-0, ΕΑ Λάρισας - Μακεδονικός 3-1.